Tema: tile ili cascade ?
zanima me kako vecina vas organizira stolove dok multitabla, koji vam se nacin i zasto cini bolji i prakticniji?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
zanima me kako vecina vas organizira stolove dok multitabla, koji vam se nacin i zasto cini bolji i prakticniji?
Kad osvojim neki Sunday Million, 50k na nordici ili 100k na bodogu, onda ću si kupit 2 monitora pa ću igrat tile, a dotad cascade
stacked (jedan iza drugog) + tablenjinja = savrseno
ali sng igram tiled 6-9
stacked (jedan iza drugog) + tablenjinja = savrseno
I ja ovako.
Maki napisao:stacked (jedan iza drugog) + tablenjinja = savrseno
I ja ovako.
+1
roba59 napisao:Maki napisao:stacked (jedan iza drugog) + tablenjinja = savrseno
I ja ovako.
+1
+2
tile ali bez smanjivanja.da se ne naprezem i gledam sitne brojeve i slova
fazon je da stolove poredjam u 2 reda a istim rasporedom i u 2 reda ih poredjam i dole kod start menija. tako da uvek znam koji je koji sto.
jedini problem je malo redjanje al to ide brzo. mada vido sam u win7 da se mogu razmestati ti taskovi dole pa je onda jos lakse.
evo slike da pojasni
fazon je da stolove poredjam u 2 reda a istim rasporedom i u 2 reda ih poredjam i dole kod start menija. tako da uvek znam koji je koji sto.
jedini problem je malo redjanje al to ide brzo. mada vido sam u win7 da se mogu razmestati ti taskovi dole pa je onda jos lakse.evo slike da pojasni
Pa saveaj si layout i svaki put cim otvoris novi stol poslagat ce ti ih tako kako si saveo.
I +1 na stacked + table ninja
jedini problem je malo redjanje al to ide brzo. mada vido sam u win7 da se mogu razmestati ti taskovi dole pa je onda jos lakse.evo slike da pojasni
Ja isto ovako jer me uvijek zanima kako je završila ruka, tako mi ju je najlakše naći.
otkad me "prestalo zanimat" kako je zavrsila ruka, puno manje tiltam
a handove uvik mos pogledat u HEMu
Zadnji popravljao zamorano11 (05-02-2010 17:21:05)
zamorano11 napisao:roba59 napisao:I ja ovako.
+1
+2
+3
tile 15 komada na 15'4" laptopu.
wtf????? pa di ti stane to? koju rezu imas na njemu onda?
ja preferiram Tiled jer mozes onda zapaziti neke slučajeve igrače itd ... samo zbog jadnog računala i monitora bude nesto kao mix tiled i cascade
4ladX napisao:tile 15 komada na 15'4" laptopu.
wtf????? pa di ti stane to? koju rezu imas na njemu onda?
1280x800. naravno, preklapaju se ali se i svih 15 vidi bez problema.
nema boljeg od stacked jer dobiš više na vremenu, manje pokrete s mišom, manje naprezanja s ocim i vratom, nema lijevo desno, uglavnom imaš vise vremena, brže reagiras i moreš vise stolova igrat
Velik problem danasnjeg pokera.
Kako poredati stolove?
Ajmo o tome raspravljati par stranica.
otkad me "prestalo zanimat" kako je zavrsila ruka, puno manje tiltam
a handove uvik mos pogledat u HEMu
Kako kome, volim pogledat kad je neka teška odluka što je lik imao, svakako mi pomogne u sljedećim sukobima s njim (nikad tilt, samo mi može bolje psihički napravit). Nema se vremena gledat tracker u tim situacijama, a nakon sessiona možda bude prekasno.
Igram dosta često i na Cake mreži koja ne podržava HUD, tamo su bitna vlastita zapažanja, možda je i to jedan od razloga.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora