Tema: Stake for micro stg and mmt on ft

Pozdrav svima zovem se Predrag.Nov sam na ovom forumu od skoro registroval ali duze vreme pratim price i topike.Sa pokerom online sam tek krenuo ali uzivo imam izuzetno dobru zaradu na cash igri sirom Beograda.Poceo bih da igram na micro limitima SnG i MTT turnire sa buy-in oko 1 usd ako ima zainteresovanih da me stejkuju sa br od 30-50 usd voleo bih da se jave.Delio bih zaradu 50-50 i vratio stake do 1.1.2013.  ukoliko nemam uspeha ili budem u minusu.Svim zainteresovanim bih garantovao dajuci licne podatke broj mobilnog ,mozemo se cuti i preko facebook itd...Puno pozdrava  smile

01

Re: Stake for micro stg and mmt on ft

Uloži tu izuzetno dobru zaradu lol

40

Trenutno nemam nikakve kartice napravio sam zahtev za visu virtuon u rajfajzen banci u petak oko 10-ak dana treba da sacekam da mi izdaju,pa cu onda ici prvi deposit.Ali iskreno imam veliku zelju da sto pre krenem igrati zbog toga sam i napravio ovu temu..Ko god je zainteresovan voleo bih da se javi znam da je cak i nerealno i glupo traziti stake a da se prvi put pojavljujes i da te ljudi neznaju ali bih ostavio sve podatke i licno kontaktirao sam potencijalnim investitorom.Pozz

01

Zatvaram temu. Pročitaj pravila staking podforuma..

10