Re: PokerStars Carribean Adventues BAP
zkj ne vidim kresimirovu sliku?
gl napalm
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
zkj ne vidim kresimirovu sliku?
gl napalm
eo jučer na kraju zavrsim 5. na tom 27$ko i 7. na hot 44, dosta nesretno na kraju na oba..
uglavnom, uopce nisam ni skuzio da je netko htio kupit.... pestilence17 ako zelis i dalje 1% posalji 123,60% na moj acc ThoNapalm na starsima
Može na tekuci racun ili na ruke ako si u zg?
Javi se na PM (ja ne mogu poslat, vjerojatno jer nemam dovoljno postova, kaze mi pogresna ili zastarjela veza), napisi skype ak imas, pa se tam sve dogovorimo.
skajp isto ThoNapalm, ajde pa se dog
Zanima me 1-2%. Koji je deadline za uplatu?
Btw, zasto ti je tolika razlika u profitu na 180 sng na 8, 12 i 15$. Nisu valjda na 15$ toliko jaci igraci u odnosu na 12$?
pa..... 8 i 15 dolara unatrag zadnjih godinu dana, na osmicama imam negdje 30% roi ,na 15icama -30% i dosta me lose ide na tim 15icama.... a 12ice su ukinute i7mice i umjesto njih su sad 15ice, odnosno 8ice vec negdje godinu i pol, cak dvije.... 12ice sam beato dosta mislim, ali tada sam drukcije igrao i bili su općenito mekši...... a općenito mi se ne svidjaju vise ti sng jersu prerobotski i mehanicki, a tehnicki savrsenih igraca je sve vise i nemas prostrora za neki ozbiljan profit, pogotovo ako ne igras bar 15k turnira godisnje.... mtts ima puno vise dimenzija i kao dobar igrac ondje mozes ostvarit daleko veci i roi i profit
Zanima me 1-2%. Koji je deadline za uplatu?
pa ako ne prodam ranije, onda recimo do nove godine dead line....
uglavnom.... slobodno je još 3%
Zadnji popravljao ThoNapalm (20-12-2012 02:57:13)
OT, sretno u svakom slučaju!
sretno fish...
hvala tea!
ovo je sve prodano. još par dana i kreće akcija
eo da izvjestim i ovdje... prezivio dan jedan.... na kraju 47k stack ... negdje 85.-90. sam od 150tak igraca koji su prezivjeli dan... bio sam na negdje 75k i onda me neki crnja izblefiro epski i otada je krenulo malo losije... al polako opusteno.... na prvom stolu sam dobio par dobrih igraca... lee markholt, michael bienvenuti, andrew brokos, neki spanish pokerstars pro i tako
ceka se iduci dan
gl!
crnja izblefiro epski
drž se , gl
ajde ribo shipaj to ! gl
prijava odnosno registracija za objavu odgovora