Re: from donkaments to mid stakes
za pocetak baci to preflop jer ne mozes otvarat takav hand i onda stavljat na forum jel mozes bacit flopani flush
naravno da ne mozes bacit to
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » from donkaments to mid stakes
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
za pocetak baci to preflop jer ne mozes otvarat takav hand i onda stavljat na forum jel mozes bacit flopani flush
er ne mozes otvarat takav hand i onda stavljat na forum jel mozes bacit flopani flush
just did
hvala na iscrpnom odgovoru...
ne otvaram to UTG, ne stackam se na flopu osim ako ne znam da je opp manijak, turn karta bi ti pokazala da je to fold
Fold preflop.
Možeš baciti to. Ima 9 kombova setova, a jačih flusheva više. Protiv flusha drawaš dead, a protiv seta od ima dosta equity-a u potu.
Fold preflop.
Možeš baciti to. Ima 9 kombova setova, a jačih flusheva više. Protiv flusha drawaš dead, a protiv seta od ima dosta equity-a u potu.
+ sizing mu jako vuče na flush ili FD, a treba bit loš agro da ovdje ide raizat FD u dvojicu.
ovakvi likovi me zivciraju zesce jel callate ovo ikad? inace likovi znaju flatat i na sqz shipat monstere sa MPa al mi nije bilo jasno zasto flata 2 lika ispred mozda AK ?
BTN ($12.96)
SB ($16.21)
BB (MichBjukenon) ($26.2)
UTG ($52.47)
MP ($28.02)
CO ($24.97)
Dealt to BB (MichBjukenon)
Preflop: (Pot is: $0.35)
UTG raises to $0.75, MP calls $0.75, CO calls $0.75, BTN & SB fold, BB (MichBjukenon) raises to $4.5, UTG & MP fold, CO raises to $24.97 (All-In), BB (MichBjukenon) folds,
Total Pot: $10.6
Winners:
CO wins $10.6
zašto takav ogroman raise?
Moguće da ima i TT, JJ, AQ, AK.
zašto takav ogroman raise?
Moguće da ima i TT, JJ, AQ, AK.
koji je tebi standard tu? kajaznam,neigra mi se bas oop s previse ljudi
meni se tu jos nikad nisu pojavili sa slabijim od AK,QQ zato pitam...
kako bi odigrali ovaj hend,oba dva unknowna s par hendova..
BTN ($1.96)
SB (MichBjukenon) ($40.2)
BB ($9.67)
UTG ($66.29)
MP ($13.67)
CO ($49.42)
Dealt to SB (MichBjukenon)
UTG & MP fold, CO raises to $0.75, BTN calls $0.75, SB (MichBjukenon) raises to $3.25, BB folds, CO calls $2.5, BTN calls $1.21 (All-In)
Flop: (Pot is $8.71, 3 players, 1 all-in)
SB (MichBjukenon) bets $6, CO calls $6
Turn: (Pot is $20.71, 3 players, 1 all-in)
River: (Pot is $20.71, 3 players, 1 all-in)
Total Pot: $20.71 | Rake: $20.71
AQs:
Preflop bi do nekih 3,5 3betao
Tu bi callao s AQs. Al već AQo bi bacio. Recimo protiv ovog range-a koji je Rear napisao imaš 41,5%, a s AQo - 38,3%.
AJs:
Betam oko 14$ i callam shove.
Recimo protiv ovog range-a koji je Rear napisao imaš 41,5%, a s AQo - 38,3%.
nekuzim zasto mu iz rangea micate QQ+ ? zato jer su dvojica ispred njega ili ? kaj da je samo flatal rejzera bez igraca između ?
ovaj 2. hend sam betao ~10$ i callao,al nisam bio ziher dal je dobar play...
Možda će u 10% slučajeva callati samo kao 3. s QQ+, tako da je to zanemarivo.
Da je callao kao 2. onda je drugačija situacija jer onda može callati s namjerom da netko iza squiza pa da on 4beta. Može i u ovoj situaciji, al puno puno rijeđe.
BTN jako puno 3beta 15.9% a 3bet na BTN 47%(17) i do sad mi je redovito foldao na 4betove,BB je fish..
jel 4bet uredu posto cemo morat callat ribu na BBu? sizing?
BTN ($52.26)
SB ($25.1)
BB ($19.3)
UTG ($18.72)
MP (MichBjukenon) ($75.53)
CO ($29.36)
Dealt to MP (MichBjukenon)
UTG folds, MP (MichBjukenon) raises to $0.75, CO calls $0.75, BTN raises to $2.75, SB folds, BB calls $2.5, MP (MichBjukenon) raises to $8.25, CO & BTN fold, BB raises to $19.3 (All-In), MP (MichBjukenon) calls $11.05
Flop: (Pot is $42.2, 2 players, 1 all-in)
Turn: (Pot is $42.2, 2 players, 1 all-in)
River: (Pot is $42.2, 2 players, 1 all-in)
Total Pot: $42.2 | Rake: $42.2
evo da i ja bacim update,iako uopce nemam volje
ovako je zavrsio izlet na nl25
nakon ovog vratio se na nl10 i odigrao jos 25k hendova na kojim nastavljam u istom tonu...
uglavnom pocela me uzasno zivcirat ova BE/loosing igra,odnosno moje neznanje...uzeo sam pretplatu na CR,skinuo nesto videa,ali za ove limite mi je ogranicena ponuda,ima samo veerner iz 2008 par video i nesto novo iz 2013 tak da neznam dal ce mi se to isplatit..vidit cemo..
pitanje,dal postoji neki mentorship deal bez stakinga,znaci samo coaching ali longterm a da ce mi se isplatit na microsima?
GL sa projektom, po grafu mi se cini da se previse ?pasivan? , a sto se tice coachinga ima par ljudi na forumu koji bi mozda bili zainteresirani za coaching + dijeljenje buduceg profita deal ak nemas za trenutno platit
po grafu mi se cini da se previse ?pasivan?
neznam,mozda i jesam postflop u nekim spotovima di nebi trebal biti
sto se tice coachinga ima par ljudi na forumu koji bi mozda bili zainteresirani za coaching + dijeljenje buduceg profita deal ak nemas za trenutno platit
evo dogovoril sam se sa robom danas,startamo vec u ponedjeljK pa cemo vidjet kak ce to ic
GL sa projektom
ty ty
evo nakon zadnjeg updatea krenulo je nabolje,barem sto se tice nl10,shotao na nl25 i popusio 2BI i vratio se natrag
ako nista drugo,relativno dobro ide na nl10 i imam osjecaj da sam improvao dosta
do sljedeceg shota na nl25
evo updatea za 5.mjesec
na nl10 je islo dobro,ocistio neke bonuse na FTu i onda krenuo opet na nl25 khm khm...opet ista prica,cim sam doso istapirali su me ko mladog majmuna,KK uredno isli na AA,3 puta sam se stackao sam skalom vs seta(2 puta 3way deep) na turnu i oni naravno na riveru pogodili i jos brdo takvih gluposti vs shortya...uglavnom uzas,trenutno sam na -150$ na nl25 ovaj zadnji shot tak da cu ostat do -200$ a onda opet grindanje na desetki...
Zadnji popravljao Mich_Bjukenon (02-06-2013 18:06:57)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora