Re: WWin Poker
kako si dobio sta treba uraditi i sve to posaljem ti 1 €
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
WWin je nov u svijetu pokera i već oduševljava igrače s područja bivše Jugoslavije. Primarna djelatnost WWina je kladionica i zbog toga što igrači kladionice iskušavaju sreću na pokeru igra može biti vrlo profitabilna.
30% rakebacka
Svi Wwin igrači imaju pravo na 30% rakebacka, koji će biti uplačen na Wwin račun 1. u mjesecu za prijašnji mjesec. Broji se samo rake na cash game stolovima, a rake od turnira nije uključen u rakeback.Igrači koji u mjesecu dobiju barem 300€ rakebacka, dobit će još poseban bonus u visini 50% rakebacka.
Npr. napravite 1000€ rejka i dobijete 300€ rakebacka. Zbog dodatnog bonusa će vas na WWin pokeru nagraditi s još 150€ dodatne nagrade (50% primljenog rakebacka). Sveukupno ćete za 1000€ rejka dobiti 450€ tj. 45% rakebacka.
Promo Bon
Svi igrači koji se registriraju na Wwin preko PokerPro, dobit će posebni bonus dobrodošlice od 5€. Bonus nije potrebno čistiti, već će biti direktno uplačen na vaš Wwin račun.*Da bi dobili bonus morate ispuniti '3. korak - Ispunite obrazac!' (dolje desno na PokerPro ponudi WWina).
A dajte ljudi koja je procedura za taj bonus, evo sat vremena kontam
da bas mi nije jasno nikako pise da treba nekakvi obrazac ispunit a toga nema nigdje pa ako moze neko detaljnije objasnit za nas "gluplje"
roba59 napisao:WWin je nov u svijetu pokera i već oduševljava igrače s područja bivše Jugoslavije. Primarna djelatnost WWina je kladionica i zbog toga što igrači kladionice iskušavaju sreću na pokeru igra može biti vrlo profitabilna.
30% rakebacka
Svi Wwin igrači imaju pravo na 30% rakebacka, koji će biti uplačen na Wwin račun 1. u mjesecu za prijašnji mjesec. Broji se samo rake na cash game stolovima, a rake od turnira nije uključen u rakeback.Igrači koji u mjesecu dobiju barem 300€ rakebacka, dobit će još poseban bonus u visini 50% rakebacka.
Npr. napravite 1000€ rejka i dobijete 300€ rakebacka. Zbog dodatnog bonusa će vas na WWin pokeru nagraditi s još 150€ dodatne nagrade (50% primljenog rakebacka). Sveukupno ćete za 1000€ rejka dobiti 450€ tj. 45% rakebacka.
Promo Bon
Svi igrači koji se registriraju na Wwin preko PokerPro, dobit će posebni bonus dobrodošlice od 5€. Bonus nije potrebno čistiti, već će biti direktno uplačen na vaš Wwin račun.*Da bi dobili bonus morate ispuniti '3. korak - Ispunite obrazac!' (dolje desno na PokerPro ponudi WWina).
ovo je ko zynga jedino još nemogu virova da se ovako igra za prave pare
Ja dobio ovaj prepaid bon kako to sada da uplatim? jel na wwin a na wwinu nece pise zato sto sam iz bosne ili se to ovdje nekako uplati?
EVO I MENI STIGAO BONUS DANAS OKO 3 SATA A JUCE SAM SE REGISTROVAO , PA LJUDI NEMA VISE BONUSA NEKO VRIJEME VIDITE DA SU MAKLI OBRAZAC ZA ISPUNJANJE PODATAKA
Jel moze neko pouzdan iz hrvatske da mu dam bon da mi podigne ovo?
Jel moze neko pouzdan iz hrvatske da mu dam bon da mi podigne ovo?
Reci kako ces mi reci bon i daj mi ime i 4.znak dobit ces 5e na wwin sutra do 14:00 preko poslovnice..
dobila sam,dobila!haha,hvala PP
Zadnji popravljao igormaric34 (25-03-2013 21:32:56)
problemi sta san vidi su kad se markira igrač ne ostane boja stalno,2x mi se pojavi neki error i vrime mi istekne da san nekoliko BB ima na u potu ali nebi pot dobi pa mi nije smetalo ,kad se blokira chat s nekim igračem ne ostane za stalno nego samo za tim stolom....i najvažnije večina igrača su teži primitivci koji kad in ne prođu K3 od boje pre-flop all in odma jebu bogove na chatu ali za nekog penzijonera koi ima živaca i nije fan multitabelinga ono je idealna stranica za zaradu....
danas sam morao update-at software i javlja mi error kod instalacije.
ima još netko mozda ovaj error kod update-anja?