Tema: Winner Poker pomoć

Da krenem od početka...
Preko jedne stranice dobio sam free bankroll od $20 plus release do $200 nakon sakupljenih masu bodova. Igrao sam dugo 0,05/0,10 rush poker i sakupio nešto od tih bodova oko 200 i povećao iznos za $10+. Bilo je kasno u noć nije mi se više dalo igrati poker, išlo je sporo i sve.

Sutra dan sam odlučio odustati od igre nakon što sam izgubio taj "profit" na bad bet a i ne sviđa mi se software pa sam zaigrao malo voćkice (zapravo Iron Man slots) i stalno sam nešto dobivao, padao no penjao sam se na više i više 100, 150 pa 200; dobio sam otvor jedanput (bonus, free spins, multiplyer...) nešto ludo se tada poklopilo i osvojio sam preko $2100!

Sad dolazi zajeb... Pitao sam ekipu na forumu od stranice koja mi je dala bankroll koji su uvjeti podizanja novca, nije to malo budimo iskreni a i jako će mi dobro doći. Dobio sam odgovor da mogu slobodno koristiti novac (tj. tražiti isplatu) nakon što sakupim 5000 bodova iliti rake-am $400 ($1 rake = 12,5 bodova)  to je iskreno nemoguće postići, a da se zadržim na tim novcima, s mojim znanjem.

Registrirao sam se ovdje da potražim pomoć, da mi neko kaže kako, što, zašto...
Pregledavajući ovaj forum naišao sam na zanimljivu stvar, stake-anje.  Možda kada bi se našao netko kome bi ustupio račun, tko bi to rake-ao i čak oplemenio bilo bi odlično (uvjet susret u živo... tu ću tražiti pomoć od korisnika na dobrom glasu da me savjetuju oko svega, ako bude tako...).
Druga opcija netko tko bi proigrao te novce samnom uz rake back od mene...
Treća netko tko bi me opelješio XD na mojoj lošoj igri i tada sa svog računa podigao novce i dao meni...
Četvrta slična prvoj, ja ustupam svoj račun nekome uz uvjet da ta osoba mene isplati...
Ako postoji neka bolja ideja molim prosvijetlite me smile

Ako treba nešto pojasniti pitajte.
Nadam se da sam na pravom pod forumu ovo postao.
U slučaju da je ovo ilegalno na forumu nemojte me ban-at samo delete post, hvala.

I hvala svima na čitanju i pomoći u naprijed!

Zadnji popravljao shini385 (18-04-2013 19:34:06)

00

Re: Winner Poker pomoć

shini385 napisao:

Treća netko tko bi me opelješio XD na mojoj lošoj igri i tada sa svog računa podigao novce i dao meni...

Ovo nemoj raditi. Pročitaj si ovu temu: http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?id=9538

00

Re: Winner Poker pomoć

Puno hvala roba59 na ovom upozorenju. Nisam znao da se to prati.

***Update sve ovo***

Još jedan korisnik (sa free bankroll stranice) mi se je javio sa drugačijim uvidom u situaciju i rekao da trebam uplatiti $20 i onda rake-at $40 tj. sakupiti 500 bodova.
Zbog te razlike u mišljenju odlučio sam kontaktirati Winner support i pitati ih direktno. Ranije to nisam htio jer nemam puno povjerenja u support timove jednom sam dva puta postavio isto pitanje u jednoj poker sobi i dobio dva različita odgovora, prvi za mene loš drugi dobar, pa da me ne zajebu nekako jer sam pročitao i neka loša iskustva s Winner-om na netu. Izgleda da sam to trebao napraviti u početku, lik mi je rekao da trebam rake-at $18,08 tj. sakupit 226 bodova što je zapravo odlično!

S obzirom na razvoj situacije samo još opcija jedan ili eventualno četiri dolaze u obzir.

00