Re: Projekt za 2013. godinu :)
još još
samo grindaj.. sve ce doci na svoje.. gl
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » Projekt za 2013. godinu :)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
još još
samo grindaj.. sve ce doci na svoje.. gl
Update
Odvratan mjesec u kojem sam igrao malo a i kad sam igrao nije bilo dobro
graf od zadnjeg updatea
Graf od cijelog mjeseca
trenutni BR: 207$
Zadnja dva dana sam odmorio malo od pokera pregledao handove i idem ovo ispraviti u 5. mjesecu
Mislim da je dobro sto nisam osoba koja se bas puno zivcira pa mi je lakse i kad me pogodi ovakav mjesec, plan za iduci mjesec je igrati punoooo vise i nastaviti vas uveseljavati sa dobrim thread saverima
Ajde tete s malo odjece posaljite mi svoju upswing magiju za 5. mjesec
Update
Cudna je igra ovaj poker , napokon ovaj mjesec pocnem igrati handovakoliko zelim i nista mi ne ide uhvati me totalni downswing, onda dode danasnji session koji zavrsi ovako
Tako da nije strasan minus ovaj mjesec
Zadovoljan sam s brojem handova koje sam do sada odigrao i nadam se da cu uspjeti tako nastaviti, i nadam se da ce se nastavit ovaj upswing od danas
BR je 185$
Update
Nisam puno postigao sto se tice dobitka od zadnjeg updatea, ali sam i dalje zadovoljan s kolicinom odigranih handova
uzeo sam 50$ od Stellar rewardsa tako da je trenutni BR 236$
Posto sam na Starsu uzeo sve ove manje bonuse za koje mogu skupiti bodove, a na Tiltu imam neiskoristen first deposit bonus razmisljao sam odiduceg mjeseca preci tamo i poceti to cistiti.
Pa me zanima jel ima smisla ici cistiti bonus na nl5 rush , odnosno koliko je tesko skupiti te bodove?
I za kraj
Posto sam na Starsu uzeo sve ove manje bonuse za koje mogu skupiti bodove, a na Tiltu imam neiskoristen first deposit bonus razmisljao sam odiduceg mjeseca preci tamo i poceti to cistiti.
Pa me zanima jel ima smisla ici cistiti bonus na nl5 rush , odnosno koliko je tesko skupiti te bodove?
ja sam nedavno preso sa PS na FT i cini mi se da je dosta laksa igra i definitivno preporucam...a i isplati se zbog bonusa...
Odi počistit bonus, isplaćuje se ionako po dijelovima tak da te boli đon kaj igraš na nl5.
Igraci na mikrolimitima na full tiltu nikad losiji, nisam takvu igru vidio ni na jednom freerollu niti stolu za playmoney...
Update za 5. mjesec
zadovoljan sam s brojem handova koje sam odigrao, sa igrom bas i nisam. Presao sam pri kraju mjeseca na Full tilt i poceo cistit bonus, cisti se dosta lako.
Stars graf:
Tilt graf:
Jos jedan mjesec u kojem nisam uspio napraviti nikakv pomak i to me vec pomalo zivcira, jedino sto mogu je nadati se da ce 6. biti bolji.
Trenutni BR: 306$
Update
Nisam se bas javljao u zadnje vrijeme a razlog je sto nisam ni igrao bas puno.
Nije bas neki mjesec za pamcenje on BR polako raste no to je vise zbog bonusa nego zbog dobre igre
trenutni BR: 405$
Zadnji popravljao marko90 (21-06-2013 15:21:54)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora