Re: Satovi
Tudor su dobri satovi za tu cijenu.
BTW, super su mi Raymond Weil neki modeli.
Ja sam do sad imao dosta satova (opet ne previše), ali kad se sjetim mladosti imao sam ovaj Casio
nakon toga sam se zaposlio pa mi je treba neki pouzdan sat radi posla i to je bio ovaj Seiko, samo što je moj imao podlogu bijelu,a min.,sec. i alarm je bilo kao na slici (manji krugovi) i još uvijek ga imam i radi
e onda dobijam od svoje tadašnje cure (danas žene) ovaj Jacques Lemans sat na poklon za rođendan
i sad za jedno par mjesec (točnije 5.mj., povodom 25 godina staža) kupujem ovaj
nisam sad toliki fan lige prvaka pa da moram imat takav, ali mi se strašno svidio i moj prvi sa kožnim remenom (i jebeno je lagan)...
Pošto nemamo svi iste ukuse, mislim da nije fer reći nekom da li je ili nije lijep sat onome kome se sviđa tako nešto, jer mislim da sa satovima je malo specifično isto kao kod izbora parfema ili naočala, sve je stvar ukusa pa jbg. vjerojatno se nekome neće isto tako svidjet moj izbor...ali zato je svijet zanimljiviji što nismo svi isti, zar ne
Ima tu još satova koji mi se sviđaju ali to nešto kasnije....
Ako je netko zainteresiran za otkup ovog sata, neka se javi u priv.poruke. Imam ga 3-4 god.
moram priznati da pokerasi imaju ukusa sto se satova tice.
Uff ovaj je zakon barem meni.
ovo je moj:
Hamilton KHAKI ETO
Its the messege in the music, Its the comradery, its picking some one up in the pit when they fall down, its friendship, its family, its brotherhood. I don't care how big the band get or if they make videos. Just never forget your roots
HARDCORE IS MY LIFE ZGHC crew
Naletio sam na ovo slučajno jer sam traži o jedan Esprite sat... kokretno ovaj (i taj mi je bio u užem izboru sa JL Champions league)
ali ovo je nešto što moram priznat JEBENO !!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl zn1fTtbp84
Zadnji popravljao lion406 (13-01-2012 17:11:05)
pr0n
Zadnji popravljao Chidambar (21-01-2012 03:26:03)
krasan džepni sat.
Ovaj crni izgleda bijesno
Bijesna mu je i cijena...28k $ ili €...