Evo me, živ sam i dalje nekako. Nastavio se bio onaj downswing, na kraju sam pao sve do nekih $270. Down od 25 buyina na NL5... Ubilo mi je to volju i za pokerom i za projektom. Volumen mi je bio nikakav, igrao sam tu i tamo, pokušavao nešto na MicroMillionsima dignuti. Na kraju sam sakupio love sa svih strana (sitni cash sa MicroMillionsa, T$ koji su mi ostali, stellar), bacio sve u roll i krenuo ponovno u grind (meni je grind dva-tri sata igre dnevno, da ne bude zabune ). Bio sam u tom trenutku na možda $350.
I uspjelo mi je, prije tjedan dana sam se popeo ponovno do preko $400, krenuo miksati NL 5 i NL10 (ako bi bio loše raspoložen ili ako bi se stiltao, spuštao sam se na NL5, bez obzira na roll). Pomogli su mi dosta tekstovi o moveupanju sa onog 2+2 threada, roll je u ovom trenutku na $453.37 i nadam se da ću se ovaj put zadržati na NL10.
Napredovanjem projekta nisam zadovoljan, ni stanjem na rollu ni napretkom u mom znanju i vještini. Da, napredovalo je i jedno i drugo, ali moglo je i moralo to puno bolje. Da budem iskren, kada sam krenuo sa projektom, mislio sam da ću ga do danas već privesti kraju. Jbg, ipak sam još početkom desetog prvi put shotao na NL10. Jedino čime mogu biti zadovoljan što sam se, bar do sada, uspijevao vratiti nakon downswingova/izvođenja gluposti i sl.
HEM i dalje ne radi, a to mi strašno nedostaje. Čak i ne toliko zbog HUDa, koliko zbog toga što ne mogu raditi analizu handova. Kako i cijeli laptop sad već šteka naveliko, mislim da ću morati reinstalirati windowse (kratkoročno rješenje) pa što prije nabavljati novi komp.
Eto, toliko. Pokušat ću biti malo prisutniji na forumu, ali tko zna što će biti kad me opet uhvati neki jači down...
Zadnji popravljao Parangal (03-12-2013 11:34:38)