Re: Projekt "hit to win"
nisan dosta dugo update projekt, sad imam nesto vremena , dosadno mi pa eto da napisen nesto ...
stake je zavrsio prije nekih tjedan dana sa pozitivnim ishodom al bilo je dosta gadno heh, igra san na dosta stranica...
napisat cu samo kratak sadrzaj krenija sa 300$ nl10 pa poslije se prebacija na plo u cemu sam bio fish ( nije ni da sam sad doktor profesor ) igralo se na starsima, ftp, svakavim jazavastim stranicama dok nisan krenija igrati na paddyu (ipoker) , bilo je sve ok lagani plus i onda jednog dana.. btw stop loss mi je bio 7bi zdonka sam sigurno oko 20bi na plo 10 ( roll mi je bio skoro 1k) i ja budaletina upalija onaj rulet i u nekih sat vremena zdonka sve , popusija kutiju cigareta i good night... probudija se ujutro , nije san hheheh omg stejker salje na fb wtf 16 centi na acc , svi zovu na sve strane jer san zdonka oko 6 ujutro i nije bilo nikoga zivoga da se izjadan pa sam sla poruke zovi hitno umiren i slicno hehehe a probudija se tek oko 2-3 popodne
izracuna sa stejkerom da je njegov dio bio 550$, a no moneyy in da haus , tek placa za 10-ak dana... i eto stejker zrtvova jos 200$ ( nezna se ko je ludi od nas dvojice hihih) i u nekih mjesec dana na 1k+ roll.. ima odlican deal na jednoj fishy stranici , i jbg zaposlija se za 4$/h i prekinija stejk jer nemoguce raditi i grindati dosta sati ...
od stejka mi ostalo 350$ i to poceja depositat na vise fishy siteova dealova (svugdje neki euri, a skrill u dolarima pa zakidaju ko majmuni pri uplati i pri isplati ) , sad sam si cak i nasa neki main sajt za igru , al ostalo mi na ovim drugim sajtovima pa 30-40$ jer je min cashout 50 baxxa a nemam bas vrimena za grindati na tim sajtovima, cak bi nekoga i stejka sa tim al su mi nekako premalo rollovi za stejk ...
rjesija san faks (tj osta jos samo zavrsni rad) , sredija se setup , lap+monitor plus komp ako nesto zasteka , preselija se u stan sa curom i tako... auto slusa, sve na svom mjestu heheh..
ekipa, gl , posta bi i neki graf al moji siteovi ne podrzavaju trackere heheh
byeee
Evo asa, evo slike, evo kruha bez motike