Re: Najnovije PokerStars promocije
support <at> pokerpro.com.hr
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
POKERSTARS BONUS!!!!!!
Pozdrav ljudovi, ako ima neko da je zainteresiran za čišćenje bonusa na PS-u, 240 od 600 $ je očišćeno, a rok je 9. svibnja.
ovo ostalo ako neko hoće očistiti ja mu dam šifru pa nek se igra... nije mi cilj zaraditi nekaj od toga, ali htio bi neku sitnu naknadu, možemo se dogovoriti. ako je neko zainteresiran nek se javi na shifopoker@gmail.com
Lijep pozdrav!!!!!
Alo ekipa pokušavam depozirat prve novce na stars i htio bih uključit first depozit bonus, uplatit 600 dolara pa to oslobađat. ovaj stars600 bonus kod ne funkcionira kao. jel ima neki novi kod ili wtf?
Onda si ga vjerojatno već iskoristio...
Pošalji im mail i pitaj zašto ti ne radi taj kod.
NAJNOVIJA PROMOCIJA:
U lobiju otvorite enter star code i tu unesite
jumpstart
ovisno koji ste status osvojili proslog mjeseca dobit cete odgovarajuci broj besplatnih VPP
za platinum star dobvate 1000VPP
za gold star dobivate 625VPP
za silver star dobivate 125VPP
p.s. ja sam za bronce status dobio 15 vpp
Ako mislite da dosegnete veci status do 09.01., pričekajte do zadnjega pa onda iskoristite taj star code
Zadnji popravljao rokec361 (02-01-2014 21:13:23)
instant 80$ ako imate dovoljno fppova i silver+
The special April Fool Bonus has been replaced this year by three no-lose Sit & Gos.
You can locate them in the VIP Club -> Silverstar lobby
They are available at three buy in levels, and offer the same benefits as previous years.
500 FPP: all entrants win $8
1,500 FPP: all entrants win $24
3,000 FPP: all entrants win $48
You can play one at each buy-in level.
Regards,
Gareth
PokerStars VIP Club Team
Pa to je odlicno, jer za 6250 dobijes 75$, a ovako dobijes za 5k fppova 80$. Hvala im
Trenutno 18 prijavljenih na SNG a 7 iz Hrvatske. Forum radi cuda
Di se to točno nalazi? pod tourney ili sng? nemogu nigdje nać
tnx
mislim da se moze puno vise na ss satelitima dobit, i dobijes isto (dolar-dva manje na 5k fpp) ak si be na njima
Zadnji popravljao zviko (01-04-2014 16:41:16)
jel mozemo mi igrati na pokestars.fr ili nam treba proxy?
ako možemo jel treba paziti na nešto kod otvaranja accounta?
Zviko brijem da si bio na pokernews-u danas
Zviko brijem da si bio na pokernews-u danas
jesam haha
ali sam razmišljao o promjeni stranice i prije toga
http://tinypic.com/view.php?pic=2iaaiw5
0b35FfW4zg
haha
Zadnji popravljao zviko (10-04-2014 22:06:28)
Kontaktirao sam support o igranju na .eu .fr Pokerstars pa evo odgovora...
Poštovani Mario,
hvala Vam što ste nam se obratili.
PokerStars.EU usluga ima potpuno iste mogućnosti kao i trenutna PokerStars.COM usluga i istu globalnu bazu igrača. No, PokerStars.FR se razlikuje od njih.
Na PokerStars.FR programu možete igrati i ako ne živite u Francuskoj, bez obzira na Vašu narodnost.
Možete preuzeti program na donjoj poveznici (na engleskome) i stvoriti novi račun:
http://www.pokerstars.fr/en/poker/download/
Uzmite u obzir da ako želite igrati za stvarni novac, *morate* u potpunosti potvrditi i ovjeriti svoj PokerStars.fr račun.
Kako biste to učinili, morat ćete učiniti sljedeće:
- poslati osobni dokument,
- poslati podatke Vašeg bankovnog računa (bankovno izvješće) iz kojih je vidljivo da imate bankovni račun na području EU (Europske unije) ili EEA (Europskog gospodarskog prostora). Bankovni računi iz Švicarske nisu prihvaćene.
- ispuniti obrazac za stvarni novac. Kako biste otvorili obrazac, otvorite Blagajnika i kliknite na "Isplata".
- unijeti kod za ovjeru računa (AVC) koji će biti poslan na Vašu poštansku adresu s uputama.
- Nakon što uspješno unesete AVC u Vaš račun, molimo da nam se ponovno obratite ukoliko su Vam prava na igranje bila oduzeta.
Sve dokumente pošaljite na verification@pokerstars.fr
Za više informacija o PokerStars.fr molimo posjetite sljedeću poveznicu (na engleskome):
http://www.pokerstars.fr/en/nouvelle-procedure-inscription/.
Molimo da nam pišete na support@pokerstars.fr ako Vam treba daljnja pomoć.
Srdačan pozdrav,
Marion P.
PokerStars Podrška korisnicima
Jel ko igrao na .fr cuo sam da je puno fisheva i jako soft?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora