Re: Projekt #1: beating the micros
Guraj bager, nema odustajanja
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » Projekt #1: beating the micros
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Guraj bager, nema odustajanja
Ne bi se reklo, ali guram (bager) i dalje. Mada nisam puno igrao (blagdani i to), roll je stigao do $368.24. Početi ću ponovno ubacivati i NL10 sessione (jubilarni treći shot), ovisi o tome kako se budem osjećao. Trenutno mi je prioritet nabava novog laptopa, jer je ovaj odradio svoje - više tiltam zbog njega, nego pokera.
Nažalost, moram zasada odustati od projekta. Odigrao sam jedva desetak sati ove godine i to loših, a sve zbog laptopa. Gotov je, jbg . Skoro je osam godina star tako da ne mogu ni očekivati ništa drugo - treba mu i više od deset minuta da se uopće upali, a na dan se resetira/zblokira/ugasi po desetak puta. Frustrira raditi išta na njemu, a kamoli igrati poker. Kako trenutno nisam baš dobar sa lovom, cashoutati ću veći dio rolla (ako ne i sve), snaći se za ostatak i uzesti si neki low-end Lenovo ili tako nešto (preporuke jeftinih laptopa su dobrodošle ).
Kada to sredim vjerojatno ću reaktivirati projekt, ali ću ponovno startati od NL2. Zapravo, s obzirom na višemjesečnu stagnaciju projekta, to bi čak moglo biti i dobro. Do tada...
Nažalost, moram zasada odustati od projekta. Odigrao sam jedva desetak sati ove godine i to loših, a sve zbog laptopa. Gotov je, jbg . Skoro je osam godina star tako da ne mogu ni očekivati ništa drugo - treba mu i više od deset minuta da se uopće upali, a na dan se resetira/zblokira/ugasi po desetak puta. Frustrira raditi išta na njemu, a kamoli igrati poker. Kako trenutno nisam baš dobar sa lovom, cashoutati ću veći dio rolla (ako ne i sve), snaći se za ostatak i uzesti si neki low-end Lenovo ili tako nešto (preporuke jeftinih laptopa su dobrodošle ).
Kada to sredim vjerojatno ću reaktivirati projekt, ali ću ponovno startati od NL2. Zapravo, s obzirom na višemjesečnu stagnaciju projekta, to bi čak moglo biti i dobro. Do tada...
Nije problem u starosti laptopa nego odrzavanju. Nije on ostario pa oslabio. Ocisti ventilatire i stavi pastu pa ti se neće gasiti. Za sve ostalo tu je clean install
Parangal napisao:Nažalost, moram zasada odustati od projekta. Odigrao sam jedva desetak sati ove godine i to loših, a sve zbog laptopa. Gotov je, jbg . Skoro je osam godina star tako da ne mogu ni očekivati ništa drugo - treba mu i više od deset minuta da se uopće upali, a na dan se resetira/zblokira/ugasi po desetak puta. Frustrira raditi išta na njemu, a kamoli igrati poker. Kako trenutno nisam baš dobar sa lovom, cashoutati ću veći dio rolla (ako ne i sve), snaći se za ostatak i uzesti si neki low-end Lenovo ili tako nešto (preporuke jeftinih laptopa su dobrodošle ).
Nije problem u starosti laptopa nego odrzavanju. Nije on ostario pa oslabio. Ocisti ventilatire i stavi pastu pa ti se neće gasiti. Za sve ostalo tu je clean install
Volio bih i ja da je tako lako . Nije stvar u pregrijavanju nego u napajanju. Stalno gubi kontakt, jack je napola strgan i već jednom mijenjan, baterija je davno riknula i još ima hrpa manjih što hardverskih što softverskih p...arija. Inače, ventilatori su čišćeni, pasta je mijenjana, generalni servis je zadnji put obavljen prije godinu dana. Da ga odnesem na remont i formatiram disk, možda bih dobio još koju godinu rada, ali mislim da je dugoročno bolje rješenje novi laptop.
NIje me bilo na forumu dosta dugo, napokon sam nabavio novi laptop tako da se namjeravam početi vraćati igri i postanju. Za početak sam namjeravao zatvoriti ovaj projekt i napraviti overview:
Početni roll: $155
Završni roll: $297
Kako je cilj projekta bio roll od $1000, očito nisam uspio (maksimum je bio na $470). Ukupno sam odigrao cca 200k handova, bio winner na NL2 i NL5, a gubio na NL10.
Najveći minus mi je bio (ne)rad na igri, a najveći plus... Ajde, ipak sam bio u plusu kad se sve zbroji...
Nakon cashouta mi je na rollu ostalo niti $40, ali sam tu i tamo stigao zaigrati NL2 pa sam sada već blizu $100. Kada stignem do stotke, pokrenuti ću novi projekt koji će uglavnom biti jednak ovom ovdje. Idem se sada boriti sa instalacijom HEMa...
prijava odnosno registracija za objavu odgovora