Re: NOVI Projekt: Pogledaj kako pretvaram 50$ u 10k$
Pozz ljudi,
Evo i ova nedjelja je relativno loše prošla. Ali prije da odgovorim na pitanje:
@vuk55
Malo mi je teško odgovoriti na ta pitanja jer ne kužim zapravo pitanje. Ja ti igram po malo unaprijeđenoj strategiji iz knjige ''No 6max BS''. Sve ti je u pravilu tamo navedeno, a ovaj drugi dio pitanja također ne razumijem jer fast fold poker varijante imaju manje dinamike od normalnih stolova i puno je više ''mehanički'' oblik igre. Drži se mota ''tight is right'' i rađe B/F nego X/C kad si nesiguran.
A sada što se tiče update-a. Pa ovaj put je totalna banana . Oba dva dana sam dostigao stop loss, iako sam jučer nakon dužeg vremenskog razdoblja lagano tiltao(napravio sam 5 loših C downa). Nažalost nisam toliko dobar(mislim da strategiju koju koristim mi ne dozvoljava) da mogu sa preko 60BI(da još uvijek raste ) ispod EV biti u profitu. Osim toga mislim da mi je WR malo i pao zbog broja stolova što je i koliko toliko normalna posljedica. Kako god da bilo nažalost BR se poprilično srozao što me pomalo i muči i izgleda da ovaj mjesec neću moći završiti projekt ako se ne pojavi nekakav upswing.
Mislim da moram prihvatiti činjenicu da s malim WR swingowi su veći i jednostavno nastaviti raditi, iako mi se poker trenutačno lagano gadi. Kako to i u životu biva, pa tako i u pokeru jednostavno kad god prolazim kroz teško razdobljem izađem nakon toga jači/zreliji. Bez boli nema napretka jako jednostavno. Stoga trebam prionuti i uhvatiti se posla još i više. To je to za sada, ostao sam vam duža slike pa se čujemo za koji dan:
Zadnji popravljao HansTheGreat (26-08-2014 04:05:00)