Tema: Busto
...po ne znam koji put. Dogodilo se ono što se uvijek dogodi, ne igram dugo i zaželim se pokera krenem igrat iz zajebancije i sve super ide, sretan sam, uživam u igri, stvorio si bankroll od starih fps bodova i uništavam na nl2, i mislim si kako je to lako i pitam se u čemu je bio problem zadnji put kad sam busto.
I tako igram neko kratko vrijeme tj dok sam sretan i ne smetaju mi bad beatovi jer razuman sam, banka lagano raste i počinje mi mislima kolati kako bi mogao to pretvoriti u izvor prihoda, ono igrati 40k handova mjesečno itd. Počinjem igrati svaki dan i kako vrijeme prolazi već nakon par dana valjda se lagano zasićujem pokera i više mi bad beatovi nisu uopće zanimljivi niti išta drugo, netrepeljiv sam i počinjem sve lošije i lošije igrati pokušavam se sabrati ali banka nezaustavljivo pada. Ne znam, nešto mi se dogodi u glavi. Mislim da se i previše automatiziram(ne razmišljam) a u drugu ruku u određenim spotovima počnem previše komplicirati za levele koje igram. Sad sam tu naveo da sam robot i kreativac istovremeno ali tako se osjećam iz krajnosti u krajnost. Uglavnom nered. I nije to onaj tilt da se jedan dan odmoriš pa si ko nov, mislim da tjedan dana kasnije ne bi puno promjenilo da opet "razumno" igram kao na početku. Kasnije kad polako gledam hh točno vidim gdje griješim ali u trenutku handa ...
Jel možda poker nije za mene kao osobu kad tako brzo odem u kurac i ne vraćam se ili samo trebam popraviti mindset možda i kako ?
Je li to ono što je netko rekao da se najviše vidi razlika između dobrog i lošeg pokeraša u danima kad mu nejde tj ovdje kad mu nije napeto igrati ?
Zadnji popravljao koste (22-03-2014 04:19:46)