RULET je kriv a ne poker-.. ali u pokeru mi trenutno pinplanje i strpljenje--dosta sam grešaka napravio privatno jednostavno lova mi procuri i sad mi se neda uplaćivati 500 moram je malo i čuvati.. moram naći novi koncept igranja poker,,ili sve ili samo jednu Sit&go na Bay-in ne zadovoljan ne uzbuđuje ,,morat ću počer samo igrati turnir 1500gtd buy-in2$ i probati nešto stime napraviti..povečat bank..
ina pokerstaru isto počet igrati..Sit&Goo je dobra stvar ako je bank ti veći pa da pošteno poćnmeš zarađivati na sitno velika borba ili treba od malo krenuti i držati se onoga strpljen spašen ..ja danas nisam..i rullet je odradio svoje i na binw..klubu..koma..
od sad polako ide ne očekujem ništa bit je da igram i da se održavam i povećavam bank do značajne cifre ili velikog dobitka..danas popušim s dve dame jer ne želim bacit a flop je bio 3,5,K,ja dižem frajer u sve i ja znam da ima dva kralja i ne bacam karte a kupio ulaznicu za turnir 2$ znaš a odigraš što nesmiješ a trebaš još doći do kraja..dana sm totalno sijeban,,i to je koma..igraš i prestaješ čitati i ućitijbg a baš me nekat dobro ide..blizu sam srednjeg dobrog igrača ali ja želim biti najbolji...zato ne sad jebe matematika ovaj u kjizi objašnjava samo vrijednost neke k to u igri mi neznamo,,gluparija se to zove...blef dobro dođe ali ga treba izbjegavat ali na micro je to nemoguče nemožeš uvjek čekat super kartu i ako te i one još jače lupe po čelu.to je poker ali texas holdem...
baci kartu,baci,prvo treba naućit,ideš ali skolikim ulogom,sreća,pa čitanje flopa..bacit i bacit kartu to je najbitnije,, največa baciš kartu i dolaze tvoje i on full ili poker tris si mogao imati i biti naj jaći tu sreču treba isto nekad pronaći i igrati s glupim kartam koje bacamo naravno ako je sva igra coma,,, dosta je
ja nisam kockar ali gubim ,nisam sretan kad se smijem......
http://youtu.be/Kez2kRj5hvI