Re: decolakalova projekt
Gratz deco,gg
https://www.youtube.com/channel/UCIAXxV 3FMwGHgFpA
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Gratz deco,gg
hvala hvala
gotov mjesec prilicno dobar eto i graf
od zadnjeg updatea:
Za 7i mjesec postavil sam si nekolko ciljeva, nadam se da cu ih ispuniti:
- over 2.5k games
- over 15k vpps
- over $2.5k profit
Od zadnjeg updejta: +$3657
Od početka projekta/bloga:+$5016
tyty
Evo mene slab sam s updejtovima biciklijade,feste more i ostali sportovi nedaju mi da pravim volumen.
Mjesec mi je super počel a dalje BE
do 28og doma pa nazad na more nadam se da do onda budem malo "stisnul"
Od zadnjeg updejta: +$1338
Od početka projekta/bloga:+$6354
pozdrav
drugi dio mjeseca uhvatio me los run tak da je mjesec totalni fail..
nisam nit puno igral kad me katastrofa islo.na moru sam jos tjedan i pol pa nazad na posao
cujemo se u 8om mj sretno svima
Od zadnjeg updejta: -$996
Od početka projekta/bloga:+$5358
Pozdrav
Evo novog updejta, osmog mjeseca.
Ostalo se malo duze na moru neg se planiralo,
bil sam dvaput na live turnirima u Zg(oba naravno osvojil ) nisu veliki turniri al zabavno je malo za promjenu live igrat,
220kn Super KO za €165 i 110kn 1reb/add za €190, super je ekipa i nadam se da budem uskoro opet isel..
jedan igrač mi je rekel pošto sam često otvaral, 3betal itd.. : "stobom neću igrat jer igraš bingo a ja želim pobjediti na znanje" )
Online grinding nije loše pošto sam pocel igrati tek negdje od sredine mjeseca
Od zadnjeg updejta: +$2035
Od početka projekta/bloga:+$7393
EDIT: 9i mjesec je idealni za grindanje pa si moram neke ciljeve postavit koje se nadam budem ispunil ovaj mjesec kroz tjedan planiram sng većinom a vikend većinom mtt
- >2500 games
- >$3000 profit
- >15000 vpps
Zadnji popravljao deco99 (01-09-2014 14:42:03)
- >2500 games
- >$3000 profit
- >15000 vpps
fail, fail, fail :):)
Evo najlošijeg update dosad..kak je krenulo zadnji dan 8og mjeseca tak se loš run nastavio kroz cjeli 9i i upal sam u jedan od najgorih serija ikad.al to je dobra prilika za poboljšat igru, mindset i ostalo..
Varijanca rekli bi al nije samo to, čim je kvalitetnija, bolja igra tim je i varijanca manja..tak da nije jedino rješenje volumen,volumen neg poboljšati/unaprijediti igru i bit spreman psihički za takve serije..
Radim s 2 coacha jedan je odličan srpski mtt reg s kojim sam prezadovoljan i zbilja se može reći da je majstor svog zanata u budućnosti planiram preći skroz na mtt pa su mi ovo odlične pripreme a i trenutno odigram podosta mtt-ova..
a drugi je odličan hrvatski sng reg skojim radim 180man uglavnom koji je također majstor svog zanata
odustao sam od ciljeva koje sam videl već u startu mjeseca da bude fail te sam se usredotočil na poboljšanje igre, mindset te ostalog
te se nadam da će čim prije graf krenuti prema gore i nadoknaditi ovaj fail 9og mjeseca
evo graf za 9i mj:
Od zadnjeg updejta: -$2886
Od početka projekta/bloga(27/05/14):+$4507
EDIT: osim problema s igrom obv imal sam i problema dosta s hardwareom i softwareom te mi je za vrijeme igre nekolko put se srusil sistem itd..pa sam potpuno reinstaliral pc i laptop te naravno bilo i par put problema s internetom naravno uglavnom za vrijeme igre :)
Ciljevi za 10i mjesec nebudu volumen i VPP-ovi neg uglavnom $$$ :
>$6000
Također mi je cilj u budućnosti za lakši "posao" monitor 30"+
Zadnji popravljao deco99 (01-10-2014 14:06:00)
evo za sve koji nisu pogledali 2 free videa s youtubea iz pshiologije od Jared Tendler-a - Mastering the Mental Game of Poker
part1
https://www.youtube.com/watch?v=AyuXKei6gIU
part2
https://www.youtube.com/watch?v=f87bLf7
mp;list=WL
prijava odnosno registracija za objavu odgovora