Re: NOVI Projekt: Pogledaj kako pretvaram 50$ u 10k$
Ok ljudi,
evo mene natrag. Malo obljetnica mature, male Umagination i partijane, pa malo studenata i studentska subota, pa za kraj jedan dan odmora kako spada nakon ovog maratona. To sve skupa sa činjenicom da sam u početku bio zadužen za BPC RL meeting koji se trebao održati u Hrvatskoj(ipak neće) malo su me odvukli od samog pokera. Međutim evo me natrag, ali moram priznati sve gore i gore će i meni ostati discipliniran i nastaviti grindati. Kad samo vidim kalendar događanja, ajme mrak. Pa šta da ja križam? Ne mogu svaki dan furat se negdje okolo(mislim s poslovne strane ne bi bilo uredu). Lista sve veća sa izletima, konceritma, festivalima, feštama itd., a slobodnih dana malo. Samo da ne uđem u ritam ''Ma nema veze ako danas ne igram. Sutra ću.''. Jednostvano nekako nije meni online poker za ljeto, što se po mom mišljenju i vidi na traffic-u kao i na njegov kvaliteti.
Evo sad sam koliko toliko natrag i vraćam se grindu od 6h/dnevno. Primarno jer želim poraditi na kvaliteti, ali ima i drugih stvari na koji želim raditi. Što se tiče samih rezultata nisu loši, mislim jedan stop loss dan, ali nekako sam ova 3 igrača dana završio u plusu tako da ne može biti tako loše. Perfomance je koliko toliko konstantan što me veseli, a ovako to sve skupa izgleda na sličicama:
TOTAL CHALLENGE: 58 035.25$(ZADNJI UPDATE) + 849.24$(WINNINGS 3 DANA) = 58 884.49$/ 100 000$
Evo ovako to izgleda za 3 dana, a sada treba još napisati izvješće za svibanj.
IZVJEŠĆE SVIBANJ
Ovo će zapravo biti vrlo kratko s obzirom da je prošli mjesec bio značajan samo po jednoj stvari a to je ukupna zarada. Od samih winnings-a sam zaradio +12k$ ali kako se RB nakupljao zadnjih nekoliko mjeseci ispalo je da sa tim 10k$ od RB imam najbolji mjesec u životu, a to je +22k$.
S ostalim aspektima mjeseca(volumen, napredak itd.) i nisam pretjerano zadovoljan, ali vjerojatni bi si to mogao oprostiti nakon ovakvog lijepog rezultatskog kraja. To je to ljudi za ovaj put. Ostavljam vam graf i čujemo se krajem tjedna.
Zadnji popravljao HansTheGreat (30-08-2014 00:53:42)