Tema: Mikro Limiti 0,01-0,02
Lijepo Pozdrav drustvo
Imam jedno pitanje vezano za Mikro Limit 6 Max 0,01-0,02 i to:1.)Dali je ABC igra najbolje rijesenje za mene kao srdelicu jer cijelo vrijeme igram samo MTT pa se to nemoze usporedit??
2.)Koliki bi trebao biti postotak mog Vpip i PFR na takvom limitu i broju igraca??
3.)Dali je C-betanje dobra stvar na takvoj igri cak i ako promasim flop naprimjer:ja drzim Ak ofs i flop padne 4 7 9 rainbow.....
Znaci imam Big Slick i 6 outa ali ako igram na tight stolu mozda i moj protivnik/ici drze set 4orki ili 9etki pa me mogu smooth callat.
Foldanje je naravno najlogicnije jer ako me protivnik rejza na takvom flopu moze cak biti da je samo spario 4 7 9 i stavlja me na visoke karte za koje zna da nisam pogodio...naravno ako ja igram svaku 10 ruku svako ce me prepoznat kako supertajt i zna kad udem u pot da imam nesto gadno...ali tako nemogu dobiti nista jer ce me protivnici jednostavno zaobici...isto tako moram biti svjestan pozicije i svoje i protivnikove pa i to igra ulogu ali nekak imam dojam da najcesce visoke karte igraju...takoder dali suited connectori dolaze u obzir samo u kasnoj poziciji cak i ako neko rejza??Ako ne rejza a ja imam 89 ofs naprijem dali je pametno 3 bb raise??
Uglavnom da ne duljim htio bih nacuti barem osnove cash game 6 max i pomalo graditi BR ali posto sam riba i nemam skilla molim VAS za pomoc...bilo kakvu pomoc...bio to chart sa starting hands ili savjet ili dolar (salim se ne zicam pare ).
Znaci kad imate malo vremena eto ako vam nije bed slobodno se javite.
Opet ponavljam imajte na umu nemam pojma o cash game pa sve sto mi kazete/savjetujete ucim napamet
Hvala unaprijed.