Chainvkci napisao:jer ce ti na ovim DON svi igrati jako tight i nekako imam osjecaj da se bas fishevima to neda igrati
Logično razmišljanje no postoji i druga strana. Obično što su leveli kraći ima više fisheva, dakle na turbu DON ponajviše. Fiševima paše turbo, jer što su kraći leveli proporcionalno tome oni imaju veće šanse. Obično je većina sklona krađi i udaranju all ina sa pizdarijama od karata, a to pomaže kada je BB 200 ili više + naravno pomaže i to što poker sobe vole fiševe, lošije karte se podržavaju puno više nego što bi trebalo(znam, znam kako ovo zvuči, al tako je bar što se tiče microgaminga i ipokera, dobri igrači to istrpe zato što na duže staze mogu podnijeti to.... no to ne znači da je to fer ).
No začudo dosta fiševa zaluta i kod puno sporijih levela, i mene to čudi no eto desi se, vjerovatno zato što nemaju pojma u šta su upali
Naravno uvijek je tu par likova koji igraju na skoro svakom stolu (žive od rejka), no oni igraju uvijek istu tight igru dok se leveli ne dignu, tako da kod njih točno možeš znati šta očekivati.
Just my 2 cents.
Zadnji popravljao Tomiko (27-09-2015 03:24:53)