Tema: NL10
Pozdrav svima, predstavio sam se na onom postu gdje sam zicao neku video literaturu. Ako netko nije uhvatio, a zanima ga ja sam Dino108 i igram NL10 na full tiltu. Sada bih ovdje postao par hendova pa kom nije tesko da odgovori na neka pitanja i napise neki savjet
pa da krenemo, prvo je flop cbet raise (jel to ispravan potez, sizing), plan je bio stackoff ingame (9 pikova, 4 K, 4 8 = 17 outa *4 = 61) u equilabu sam protiv njegov cbet rangea na 62%
drugo pitanje nakon njegovog calla range mu izgleda ovako nekako: 99+,AQs,KTs+,QTs+,J9s+,T9s,AsKs,As8s,AQo,KQo,QTo+,JTo, jos smo na 57%, e sad: prvo dolazi blank karta npr 4h (padamo na 41% sto ovdje radimo?), drugo sparuje se tabla npr 9h, Qh (tu smo jos gori sto se tice postotaka sto ovdje radimo?) dolazi nam neki nas out + T (tu vjerujem da nastavljamo betat i trazimo all in, samo mozda oko sizinga)
drugi hend, player 5 ne znam iskreno sta je, nemamo puno hendova na 89 hendova 21/11 3bet 5,4 sqz 0 od 5, 2 stola prijavljena, stavio sam ga na rega, ostali su fishevi
eto sa ovim polovnim statsima, nalazi mu li se JJ u rangeu? (pretpostavljam da bi trebao ovo sqz posto su 2 fisha ispred njega u potu, treba li?) takodjer isto vrijedi za 68 i T8, stavio sam 3 JJ komb u range i T8s, ono sto ja beatam a da mu je u rangeu nakon turn raisa (J9s 3 komb), a gubim od svega ovog ostalo (77 3komb, JJ 1komb, T8s 4komb) dakle 3 : 8 (s tim da protiv T8s imam sanse da se popravim ako se spari tabla) iako mi sve vuce na fold, pitanje je takodjer sta raditi? ovo kada su se zgurala njih dvojica prepostavljam da je easy fold
evo kad je bal da i ovo okacim, nemam previse pitanja sto se tice ovoga mozda samo oko rangea kad se zgura, SB je fish na 30hendova 21/11 6,7 3bet... kako bi mu range trebao izgledati: 77 (3komb preflop (stavio sam da pola puta raisa), 1 flop, 88 isto, 99 3komb, TT svih 6, JJ svih 6, QQ 3 (eto da me pola puta 5beta preflop) i T9s isto dvije) i protiv ovoga smo na 66% pa je call easy ako je range dobar
eto pa ako se nadje neka dobra dusa da odgovori il udjeli poneki savjet bilo bi mi drago