Moj ti je savjet slijedeci...prestani igrati !!! da, zasad ti je to najbolje rijesenje jer ces konstantno gubit lovu. Čak i da s tih 1-2$ napravis 10,20$ , opet ces ih zdonkat kad-tad (i ja sam bio takav). Prvo što trebaš napravit je skinut si neku knjigu u pdf formatu (npr nesto kao NO6max bullshit što je storm pominjao u svom blogu da mu je pomogla), ne mora bti baš ta, ali bilo sta...samo da ides po njoj. Druga stvar, na ovom forumu imas članke, video od robe(preflop range)...PROČITAJ i POGLEDAJ obavezno. Nemoj mijesati MTT, SNG, 6max, zoom, full ring itd...odaberi jedno !!! najbolje ti je uzet NL6max jer najvise nas ovdje to igra i najvise ces informacija dobiti, što kroz neki video, što kroz handove koje su drugi postali na forum. I to pregledaj sve, jer ces se naci u slicnim situacijama na stolovima i sjetices se komentara i znat ces koji je najbolji play u toj situaciji.
Ja do prije par mjeseci nisam znao sta je HEM (pogledaj par prethodnih mojih postova), a sad bitam NL10 na starsima. Jbg...ne moras se sad ubit od ucenja, ali odvoji narednih 10,15 dana samo za to i rezultati ce doci. Vecina igraca na NL2/NL5 ne zna nabrojati pozicije, a kamoli nesto vise da ti kaze.
Nadam se da sam ti pomogao...nemoj se naljutiti, ali sve ovo ce ti potvrditi i ostali...svi smo to prosli.
Sad odoh gledat Cavse odavno nisam ovoliko pisao..