Oj!
Evo mene malo ranije ovaj tjedan. Kao prvo za one koji su uzeli blagdane za odmor, nadam se da su se odmorili, a za one koji su odlučili uloziti još par extra sati u igru da su zaradili koji $$ više!
Ja osobno sam mislio da se neće ništa mijenjati, ali su nakraju ipak blagdani utjecali na satnicu. Iako, računajući današnji cijelopopodnevni grind koji će krenuti nakon ovog posta odradit ću ovaj tjedan oko 27-28h što je ok za "odmor" tjedan. U to nije uračunato još kojih 2-3h videa koje sam gledao ovaj put bez igranja po 1-2 stola sastrane pošto su videi bili takvi da sam ih morao baš pratiti i pregledavati par puta neke stvari, a ne samo preslušavati.
Unatoč satnici (cca 3-4h/dan), rezultati su najbolji do sada. Dijelom jer sam pojedine stvari shvatio opet na coaching sessionu i na videima, a dijelom jer nisam ulazio u sessione sa mislima kao "ok danas moraš odigrati barem 6h i onda još sve više je plus". Odigrao sam kolko sam stigao i uvijek sam igrao baš sa ful koncentracijom. Kada svakodnevno igram po par sati onda mi nakon nekog vremena već postane "ah kaj opet?" dok ovaj tjedan sam počeo bit nervozan van sobe jer sam tijekom dana razmišljao o nekim handovima, spotovima i slično i nakon nekog vremena nisam mogao dočekati komp da sjednem i odigram tj. isprobam dal sam bio u pravu u mislima. Sve u svemu ovaj tjedan mi je dobro došao, kako mentalno da jedva čekam sjedanje za stol tako i za profit.
Graf ovog tjedna zasad: (danas ću ubacit još kojih 2-3k handa do ujutro.
Profit: €106,36; 13,2bb/100
Sigurno sam ovaj tjedan odigrao neke spotove kako prije ne bih, ali opet se moze uočiti koliko su mi umor i ponekad lagani tilt kvarili winrate u prijašnjim sessionima. Jedini pad u grafu je na oko 3200 handova, a to je jedini dan kada sam odigrao više od 5h i to zato jer nisam htio pustiti session a imao sam loose/aggro fisheve i nisam mogao ništa pogoditi pa su me svaki put izgurali iz pota.
Još je jedna zanimljiva stvar bila ovaj tjedan , a to je challenge sa burazom. Poslao sam mu 5 stvari poredano po brojevima (igranje pokera, sviranje, skidanje pjesme neke, ćišćenje kompa sobe itd, analiziranje handova) i u bilokojem trenutku ovog tjedna mi je mogao poslati poruku sa bilo kojim od tih brojeva i morao sam prekinuti kaj god da sam radio u to vrijeme te raditi barem 30 min to kaj se nalazi pod tim brojem. Challenge completed što znači da imam snage pustiti kaj god da radim u bilo kojem trenu da odradim ono što je vaznije samo što je općenito problem to što sam lijen, ali eto mogu se natjerati ako je potrebno
Evo još jednog videa pa tko voli neka izvoli!
Marko & Vanja - Winter Wonderland
Čujemo se za par dana,
GL na stolovima!