Bok svima
nisam dugu updejtao što zbog posla,što zbog ljetnih radosti itd itd.
Pa da krenem nekakvim redom.
Nisam previše igrao tokom ljeta,jednostavno bilo je nemoguće iskombinirati poker i posao.
Nešto smjena sam morao mjenjati radi BPC meetinga u Dubrovniku u 7.mjesecu,tako da sam u 7 odigrao nekih 13k handsa dok sam u 8. mjesecu odigrao nekih 20k handsa,i to većinu nakon 15.8 kada padne sezona pomalo.
Kao što sam i naveo u postu prije,dao sam otkaz na poslu,tako da krećem full time sa pokerom.
Odlučio sam napraviti challenge koji bi trajao 4 mjeseca,te ako ne ispunim ono što sam planirao u tom challengu,vjerovatno se ostaviti pokera.
Ovako bi to izgledalo:
poboljšati winrate- do sada sam odigrao preko 170k ruku u HU, i imam winrate od 9.99BB/100,što je poprilično loše,tako da će ovo biti primarni cilj,koji sam si zadao,a to je dostići nekih 15bb/100,što bi bilo zadovoljavajuće za mene. Kako ću to postići?
planiram svaki dan pogledati 2-3 videa,te uzeti notese te ih primjeniti tokom igre. Sljedeća stvar bi bila notovi na villainu,znači nakon showdowna uzeti note te se adjustati ovisno o njemu.
poboljšati volume - rekord mi je do sada u jednom mjesecu 33k ruku,tako da sada,pošto nemam posla više,igrati 45k+ ruku mjesečno. To ću postići tako da ću se ustajati u 7:30 te krenuti sa grindanjem u 8:00,te igrati sve dok budem igrao svoju A igru.
planiram ubaciti još par sajtova na kojima bi igrao tako da ću moć bolje selectat villaine te imati više akcije.
profit od 20k € -uzevši u obzir oba prethodna cilja,mislim da ovo ne bi trebao biti problem. Znači mjesečno bi to bilo 5k €+.
dostići Advance level -postiže se tako da se napravi ili 2 mjeseca zaredom 5k+€ ili jedan mjesec 10k€+ , te bi onda nakon što dostignem taj level,mogau krenuti raditi kao coach.
U sljedećih 2 tjedna još imam nekih obaveza,vjenčanje,te na par dana otići kod djeda i bake,tako da bi sa ovim challengom krenuo od 27.9.2015. Ovdje ću postati svakih 2 dana kako napredujem,te na mojem youtube kanalu.
To je to zasad,javim se za par dana.
Sretno svima!!!