niveaformen napisao:
Ciljevi za 23.4.:
[ ] 5h grind (3.5h)
[x] 1h rad na igri (prošao par handova)
[ ] pre i post session routine
[x] max. 4 stola
Ukupno ovaj mjesec: 26.5 / 75h (pace 40.75h)
Trebao sam jučer više, ali osjećao sam se umorno i 2x sam prekinuo session nakon 30ak min jer sam osjećao da igram C-game. Nadam se pojačat maksimalno sad za vikend i uhvatit pace od 75h, a za to mi treba 8.5h dnevno. Ako ništa, bar se približit tome.
Moram ponovno krenut sa ovim rutinama, vjerojatno je i to razlog zašto ne igram dosta i dovoljno dobor.
Japanese88 napisao:Kako ide grind na 4 table? Imas li osecaj da ces uskoro to moci povecati ?
Poanta 4 stola je da igram koncentrirano, pratim sve kaj se događa i uzimam notese. Kad igram više stolova jednostavno ne uspijevam pratit sve i onda većinom krenem na autopilot. Pokušavao sam već puno puta sa igranjem više stolova, ali to ne završi dobro jer izgubim volju jer ne pratim dovoljno dobro kaj se događa i ne volim griješit pa tiltam zbog toga ili ne znam akciju prije mene pa i zbog toga tiltam. Nekako se na 4 stola osjećam ugodno, uspijevam pratit sve handove, zapisat notese i sigurno tad igram najbolje. Problem je kad dođe lošiji period ili me uhvati tilt pa kao brže ću se izvuć is downswinga sa više stolova ili profitabilnije je ganjat rb i sl pa onda krene autopilot i loša igra.
Zato je i to pravilo max. 4 stola jer tad mogu i više igrat vremenski, pa na kraju valjda volume ostane sličan kao i da igram puno stolova, a puno bolja igra ukupno. Tako da nisam siguran da li želim uopće povećavat, ponekad ubacim više stolova kad je bolja akcija ili kad eto hvatam minus, ali u budućnosti se želim držati 4 stola kao standard i ne ić više od toga.