Re: Crown Yourself..
Gore je Toncii-ev projekt kopiran s Neednutsa. Dalje će nastaviti updejtati ovdje.
Da bacim update
Evo ulovio malo vremena, u planu mi je igrat sto vise, nekako mi poker pada stalno u drugi plan, pored faxa, posla, treninga i sl.
Ali stekao sam neke dobre rituale što sam siguran da ce se pretočit u poker. Pa i neke sitne stvari tipa onaj Poker warm up sto je Nivea postao neki dan je super.
Fali mi kontinuiteta i volumena pa nikako spojit 2-3 tjedana kvalitetnog igranja da bi bez kocnice prešao na NL25. Znaci fali mi samopouzdanja ubiti, ali imam nekako osjecaj da se kockice slažu na svoje mjesto i da stvaram dobre temelje za nesto konkretnije.
Sto se rada na igri tice bio sam pogeldao serial sa RIO-a od DjUnkell Exploitskills, meni je odlican, prvi put sam se susreo malo detaljnijem nacinom razmisljanja o villanovim lineovima i sl. za nekog napradnije nista posebno vjerojatno ali meni je bio super.
Sad je u planu povecat igranje, i u planu mi je analizirat jednog rega sa NL25 svaka 3 dana cca, i to cu vjerojatno postat na forum pa da možemo zajedno iskomentirat, jer sam jos uvijek njubara da sve sam radim lol
pozz
Glgl!
Kazes odlican ti je taj serijal, ja sam pogledao negdje 40 min prve epizode i presao dalje na nes drugo, nekako mi nije pasao glas i nisam bas nasao neke njegove grafove/di sta igra jel winner.
I nasao sam sad note iz tog prvog videa: "33:40 - sqz je A4o s BB protiv BTN i SB, ja bi samo callao ali on kaze da je sqzao jer je SB fish i BTN ima sirok range i SB ima sirok calling range, neznam bas"
Ne squezamo li malo previse ako smo dosli do A4o pretpostavljam za value, iako je ovdje za neki thin value protiv fisha i blef protiv BTN-a
Sta tocno mislis pod analizirat rega? Kao proc kroz statse i napisat noteove o tome di mozes radit autoprofit protiv njega, kakav je postflop i to? Ako je tako nes postaj jer i sam bi si to napravio za par regova protiv kojih stalno igram a neznam kako bi poceo i igram i dalje prilicno ABC protiv njih
Zadnji popravljao Andre_787 (06-05-2015 00:17:53)
@Andre da meni je bio dobar serijal, nemam pojma tko je lik (al neznam nikog pa mi to nije mjerilo ) ali mi je dosta pomoglo ili bar potaklo da razmisljam o tome kako igra villan tj gdje je explotable, i kako recimo kad uzme jedan line sa nekim handom/rangeom to utječe i na ostatak njegovog rangea sto nam je korisna informacija, i sl. stvari. Mogu postat svoje notese od serijala na forum pa mozes bacit oko, i jos netko ako ga zanima
Pod analizom mislim na jednostavne stvari, kroz statse (pop-upove) koje koristim i notese koje imam na nekom regu, zakljucit gdje i kako ga mozemo exploitat, pa si to zapisat. Racunam da ce mi to pomoc da i u real timeu to lakse vidim za stolovima dok igram, a uz to vjerojatno ce mi pomoc i da si bolje konstruiram pop-upove, pa da sav taj info naucim sto bolje koristit
EDIT: evo biljezaka http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.p 59#p128559
Zadnji popravljao Tonac (07-05-2015 10:31:45)
Hvala za biljeske, bas sam pogledao dio drugog videa i svidja mi se kako je izvukao flopzillu da objasni KK hand, budem prosao serijal do kraja i usporedio noteove.
Mozda koristis a ako ne preporucio bi ti Evernote za pisat noteove, super program https://evernote.com/