Tema: pozdrav

pozdrav svima,gledao sam forum mjesec dana pa da se ulogiram,igram nlholdem na starsima 2 godine samo turnire,cash nije da me ne ide nego nemam volje grindati,imam problem jer s turnirima se nikad nezna pa mi banka varira,nakon osvojenog turnira i skoro 10000$ imao sam priliku stvoriti banku ali životne prilike su me natjerale da casoutam i sad sam ponovno na klimavim nogama.
od zadnjih 10 sunday milion 7 sam završio u lovi a 3 puta ispod 300 ljudi...nikako do kraja roll pa me to priznajem vec deprimira i osjecam se loše,eto toliko za početak.

00

Re: pozdrav

Dobrodošao..

00

molio bih za komentar iskusnih igrača oko vrijednosti rezultata:

ako imam od recimo 100 značajnijih turnira a to mislim na upad 50+ dolara score da sam većinom u lovi a na njih bar 10% u zadnjih 100 samo malo kada vidim final tablle a to znaći da ne uzimam pravu lovu,pa pitanje koliko je to dobar pokazatelj da nastavim sa turnirima i budem uporan ili mi nešto očito nedostaje u igri,završna agresivnost?????

00

usenasepodase1 napisao:

molio bih za komentar iskusnih igrača oko vrijednosti rezultata:

ako imam od recimo 100 značajnijih turnira a to mislim na upad 50+ dolara score da sam većinom u lovi a na njih bar 10% u zadnjih 100 samo malo kada vidim final tablle a to znaći da ne uzimam pravu lovu,pa pitanje koliko je to dobar pokazatelj da nastavim sa turnirima i budem uporan ili mi nešto očito nedostaje u igri,završna agresivnost?????

Na samo 100 turnira se ne može dobro procjeniti dal je sve ok ili nešto radiš krivo.

Ali jedna stvar pada u oko. Večinom si u lovi, a rijetko u završnici. To  (po mojem mišljenju) znači da cijeli turnir igraš dosta tight i ne prilagođavaš se situaciji na stolu i turniru. Isto znači da si premalo agresivan u određenim fazama turnira.

00

5

Potdrav.. Imas PM

00

6

Vecina MTT turnira ima slabu strukturu placanja zato treba igrat na FT vecina ljudi samo ceka da upadnu u money  zato treba to iskoristit ako izpadnes izpadnes turnire treba gledat na kolicinu  wink

Sretno !

00

roba59 djelomično se slažem,ja sam dosta razmišljao o tome,međutim sigurno se slažež da nebih u velikom postotku dospjevao u završnice da nemam određenu dozu agresivnosti,a pogotovo se to odnosi na situaciju na određenom stolu gdje na osnovi procjene uzimam potove i coin flipove od donkeya...jednostavno u završnici ne želim comitati teškom mukom zarađene čipove a ovisno o poziciji igram redovno za pot,neznam gubim pomalo samopouzdanje u ono što radim u tome je bit mog posta,a osjećam da sam jako blizu.

00

dobrodosao

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

welcome

moz biti dobar kolko oces kad njih sere
00