Tema: SnG hand
eto jedna ruka .... pa me zanima dal je ovdje bolji shove ili fold ..... svi su foldali do mene ..... 180 man format
Jel ovdje bolji shove ili open .......
Zadnji popravljao BackDoor (02-07-2015 12:54:30)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
eto jedna ruka .... pa me zanima dal je ovdje bolji shove ili fold ..... svi su foldali do mene ..... 180 man format
Jel ovdje bolji shove ili open .......
Zadnji popravljao BackDoor (02-07-2015 12:54:30)
Jel moguce da je netko stavio hand sa sng-a
Prvi hand shipam, nema smisla foldati imalo ok hand jer si u teskoj situaciji iz koje se trebas nekako izvuci a imas fold equity.
Drugi hand zavisi o tome kakav je big blind i koliko je agresivan. Ako nema veliki 3 bet i ne reshova wide ja radje raise/callam sb-a jer tako najmanje riskiram, ali ako je neki lik reg koji ce te solidno wide shipati onda je ship prf najbolji. Uglavnom sa shipom nemozes pogrijesiti jer je profitabilan i bb mora jako tight callati zbog ICM-a, ali ako mislis da big blind over folda mozes i raisati.
Jel moguce da je netko stavio hand sa sng-a
Prvi hand shipam, nema smisla foldati imalo ok hand jer si u teskoj situaciji iz koje se trebas nekako izvuci a imas fold equity.
Drugi hand zavisi o tome kakav je big blind i koliko je agresivan. Ako nema veliki 3 bet i ne reshova wide ja radje raise/callam sb-a jer tako najmanje riskiram, ali ako je neki lik reg koji ce te solidno wide shipati onda je ship prf najbolji. Uglavnom sa shipom nemozes pogrijesiti jer je profitabilan i bb mora jako tight callati zbog ICM-a, ali ako mislis da big blind over folda mozes i raisati.
Hahah eto čuda se dešavaju ... da po meni je 1 hand isto shove bolji jer tesko cemo nac bolji spot od ovoga ... a ako nas blindovi prođu smo dead ..... a drugi mi je neznam da ima 12-13 bb bi ga shipo a ovak sa skoro 17 bb mi je malo predeep da ga shovam ........
Oba handa su poprilično jednostavan ship. Prelako nas mogu expliotat ako rejzamo drugi hand, a on tu mora callat jako tight.
Jedini razlog zbog kojeg nebi trebali shipat drugi had bi bio kad imamo aggro fisha koji calla sa A7off i sličnim handovima u tom spotu.
Tada ja foldam pre. U svakom slučaju nikako rejz pre.
Oba handa su poprilično jednostavan ship. Prelako nas mogu expliotat ako rejzamo drugi hand, a on tu mora callat jako tight.
Jedini razlog zbog kojeg nebi trebali shipat drugi had bi bio kad imamo aggro fisha koji calla sa A7off i sličnim handovima u tom spotu.
Tada ja foldam pre. U svakom slučaju nikako rejz pre.
da prvi je lagan ship ... al ovaj drugi ... neznam 23/18 i nije nesto tight ... pa sam se zato odlucio na rais .... znaci nikad rais pre iako smo mi tako deep .....
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora