Tema: Poker Stars
Prije par dana sam počeo igrat na Poker Starsu i čini mi se da je tamo najlakše pobjediti, ljudi ulaze na sve i svašta.
Kakva su vaša iskustva u vezi toga?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Prije par dana sam počeo igrat na Poker Starsu i čini mi se da je tamo najlakše pobjediti, ljudi ulaze na sve i svašta.
ja igram već par dana i dobro mi ide sa 10$ sam došao do 70$ u 2 dana igrajući NL25
za dva dana očekujem temu pao sam sa 70 na 0 na nl 25
Kak je na pokerstarsu teško
Zadnji popravljao perozelina (14-02-2010 13:11:33)
Ne kontam jedino ako limpaš često pa uloviš nuts ? - koja ti je taktika ?
i radiš full buy-in 25$ ili ~10 ? (zna se dogoditi da te callaju samo zato sto si short stack)
ne kuzim , igras nl25 a imo si 10 odnosno sad 70 $, dobar BRM,uskoro si na 0 ..
da sam izgubio tih 10$ uplatio bih još. Znam kako bi trebao funkcionirat BRM (30 buy in-ova). Meni je dovoljno 10-20 buy in-ova jer tada bolje igram (oprezniji sam) i isplatu uvjek napravim kada dođem do 150$. radim minimalni buy-in od 5$ i čekam dobru ruku.
Zadnji popravljao dsaw91 (14-02-2010 13:34:44)
dovoljno ti je 10-20 buyinova?
igras NL25, a imas $10
to su 2 buyina, ako ulazis sa 5... ili san nesto krivo svatija
to je bilo na početku, da sam izgubio tih 10$ stavio bih još...
daj nam objasni svoju igru i udeataj malo kak ti ide, zanima me
to je bilo na početku, da sam izgubio tih 10$ stavio bih još...
Pa zasto nisi odma stavio jos pa da imas barem jedan buyin .
Tamo di ima najvise ljudi bi trebalo bit najvise regulara odnosno najteze, primjerice full tilt i pokerstars, il sam ja nesto krivo svatija ..
Ne kažem ja da je najlakše, samo velim da je to moj prvi dojam
Ne kažem ja da je najlakše, samo velim da je to moj prvi dojam
uglavnom dobar početak sad samo pamet u glavu da povisiš još više BR.
Sretno
daj nam objasni svoju igru i udeataj malo kak ti ide, zanima me
igram na stolovima na kojima ima pre flop više od 50% i kada dođem sa 5 na 10$ idem na drugi stol. Ide mi dobro, ovisi kako koji dan, ipak je to poker
O pa mozes i multitableat onda na nl25 sa BR-om od 70$
pre je na starsima bilo tesko, sad je poslato mnogo lakse
uveli su onaj bonus, malo reklame i promocija tako da se pojavilo dosta pocetnika tj losih igraca.
pre bilo oko 100k ljudi, sad ima preko 300. od tih 200 novih kontam vise od pola nema pojma
pre kolko je bilo 100k ?
zeljno iscekujemo za par dana 'oce me ko stejkat' topic
Znači kad izgubim imam sigurnog stejkera?
hehehe, moraces se pridrzavat BR-a kad te se stejka
Stars je odlican site za cash. Ja upravo citam (ponavljam) kako igrat SSS i planiram se prebacit na cash (makar na probni rok na nekih 2 tjedna)
Stars je odlican site za cash. Ja upravo citam (ponavljam) kako igrat SSS i planiram se prebacit na cash (makar na probni rok na nekih 2 tjedna)
a za turnire nije?
Da to je dobra ideja samo na starsima ima na svakom 9max stolu minimalno 4 short stackera koji igraju isto što i ti što sss strategiju čini neprofitabilnom...
Ne znam zasto je neprofitabilno ako ima vise shortera.. Ti ces se uduplat protiv shortera isto kao i protiv big stacka.. Razumijem da je tesko igrat deep, ako je pol stola short, ali ovo je ok.. Ima dosta napisanih strategija bas za igru protiv ostalih ss...
EDIT: I malo je tu igraca koji igraju pravi sss, vecinom su fishevi koji ulaze na stol sa min buy inom iz samo njima poznatih razloga..
Zadnji popravljao Tilt (14-02-2010 19:25:22)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora