Tema: spin & go
Pozdrav.
Jel ima netko na forumu da ih je proučavao pa da me malo usmjeri. Vidim da na HUSNG.com ima neki video pack (beating spin & go) ali dođe 300 baksi.
Poz..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav.
Jel ima netko na forumu da ih je proučavao pa da me malo usmjeri. Vidim da na HUSNG.com ima neki video pack (beating spin & go) ali dođe 300 baksi.
Poz..
Ja igram spin & go, i mislio sam kupit taj video pack. problem je što sad na nove video packove stavljaju neku zaštitu pa ih se ne može sherat..
Bok. Jel zna tko za kakvo rješenje da se da snimati taj video ? (jer se vrti u posebnom playeru)
pretpostavljam da mozes snimati cijeli ekran dok je video otvoren..
ejj možeš probat sa cam studio snimat...besplatno je i stvarno jednostavno
http://camstudio.org/
mogu ti poslat tablice za spin n go ak očeš..kad3betat..kad flatat rais itd...ima par tablica s rangevima s kojima češ odmah poistat wining player...eto ak si zainteresiran javi se tu pa ti mogu prek skajpa poslat...
ljudi ne zurite s kupovinom
krajem mjeseca ce trenutno mozda najbolji spin&go grinder, bighusla objavit svoj video pack i kostat ce kako kaze izmedju 150 i 200
covjek trenutno igra 10k spin n go challenge, mozete pratit topic na 2+2
Jeli ima tko tablicu tu za spin&go turnire da mi posalje na dodavk@gmail.com
UPDATE:
za cca 2 tjedna izlazi video pack od vjerojatno najboljeg spin & go igraca trenutno - cijena 200$ ; uz njega dolazi i posebna verzija hud-a, dizajniranog iskljucivo za spin & go. Ako je itko zainteresiran za group buy nek se javi na pm.
"Bighusla Shows That Skill Beats Luck in PokerStars Spin & Gos" --- gg
http://pokerfuse.com/news/poker-room-ne -spin-gos/
Zadnji popravljao iAcesHigh (25-02-2015 19:58:49)
Evo mene opet. Tema ima tisuću pregleda očito još nekog zanima taj format. Jel je možda tko uspio snimit coffiev pack o spinovima?
Tek sam sada vidio malo o Spin and go, probao par manjih. Zanima me jel bio kad nagradni fond dosta veci od duplanja/triplanja buy in-a?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora