Evo da napišem osvrt na Siječanj. Ukratko bio je grozan. Neispavanost i puno obaveza sa strane su me bacili u nekakav mentalitet odrađivanja. Na kraju smo nekakouspjeli naći odličan stan, što je čudo u našem gradu ako imaš dijete i sve pokupe studenti ili mladi parovi. Također me na 3-4 dana stisnula vratobolja koju još nisam u životu osjetio tako jako pa sam morao uzeti godišnji.
Što se tiče igre, nisam zadovoljan upravo zbog tog mentaliteta odrađivanja, igrao sam više, ali dosta na autopilotu, a uz to sam zapostavio učenje, s čim sam najviše nezadovoljan. Na kraju sam ipak shvatio dosta što mi u principu paše i kojim smjerom bi trebao ići dalje. Najvažnije je da ne počnem grindati, lijepo je zdrilati si autopilot i grindati 10€/sat, al na kraju treba biti svjestan oportunitetnog troška da umjesto svakog sata grindanja se može naučiti nešto novo što bi nam diglo satnicu za 0.10€. Za 100 sati ulazimo u profit, a kad se takvih sitnica nakupi onda je jasno koji je zdravi pristup. Kad bude teško naći nešto novo za naučiti, onda ima smisla počet grindati i zaraditi ozbiljnu lovu.
U veljači ću se maksimalno fokusirati na igranje A gamea i stvaranja zdrave navike redovitog učenja, to bi trebalo upaliti kroz warmup rutine i vjerojatno ću religiozno quitati na pol sata čim primijetim da igram na autopilotu. Mislim da ću na taj način se nesvjesno uvjetovati da ako oću igrati, a fala bogu želja je velika, da moram biti fokusiran. Što se tiče učenja, jedan tjedan ću učiti samo jedan spot do najmanjeg detalja uz adaptacije koje su mi još friške.
Graf za siječanj: nekolko handova fali, dosta se bodova nakupilo koje nisam mijenjao još za cash pa mislim da je postrakeback profit oko 400€
Zadnji popravljao hrasca (01-02-2016 20:58:59)