Prosli mjesec je bio poprilicno zabavan, depresivan, zanimljiv i dosadan
Od proslog updatea krenulo je jako dobro i napokon sam dobio osjecaj da NL4 igram bez pritiska, da beatam limit i da mogu sa lakocom shotat NL10 s tim da imam sigurnost nizeg limita da cu ga i dalje beatat ako shot ne uspije pa da se popenjem do shot takea opet bez problema.
Shot na NL10 je krenuo dobro, zapravo krenuo je katastrofalno ali nakon dana odmora i ohladene glave krenuo je kako sam i ocekivao, lagani uspon. Krenuo je katastrofalno zbog mojih gresaka nakon par malo tezih foldova (CR river kad dode flush ili se sparil board a imam straight i sl). Pritisak i stres su malo veci kada shotamo (vec sam beatao taj limit i prije i igrao ga dugo al eto ne mozes protiv prirodnih osjecaja koji se javljaju akda ti je nesto "novo"). Nakon tih 2-3 fold handa taj prvi dan nisam odmah ohladio glavu i poceo propustat must cbet spotove i slicno i kroz to izgubio nakraju vise nego da sam callao one handove i prekinuo session ako izgubim hehe
Uzeo sam dan odmora od NL10, igrao NL4 i pogledao 2 videa o tim stvarima koje sam propustao u igri i vratio se na NL10 i sve je krenulo ok. Cak taj prvi dan sam profitirao vise nego sam izgubio u prva 2 shot sessiona za NL10 hehe Bio sam iznad EV crte, ali ti all-ini koje sam imao granice sa komedijom. Recimo na 2JT flopu sam se zastackao sa AA vs 55, on je raiseao i callal AI zatim 98T rainbow, Ja sa AA vs 29 te na boardu A92K sam bio AI sa AK vs AQ. Jos sam dobio protiv FD i eto zahvalan sam tjednu u kojem sam iznad EV hehe
Graf NL4
Graf NL10
Sve ukupno zadnjih 10 dana sam imao winrate 21.8bb/100, a EV winrate 15.7bb/100 i zaradio sam 93.75€ + 10€ sa sitea na kojem nemam HEM podesen. Jos uvijek ne igram NL10 uvijek, vecinom nekih 30-40% grinda na dan ode na NL10 i to u startu odmah kada sam najmirniji i najfokusiraniji i sve slicno tomu. ostalo kako se blizi vecer , umor, lagana iscrpljenost fokusa itd palim NL4 stolove jer ne osjecam na njima onda nikakav pritisak dok na NL10 pocinjem to osjecati kako se blizi vecer. Naravno kako ce BR rasti i kako cu vidjet napredak i kako napreduje winrate na NL10, tako cu prilagodavat kolko cu ga igrat i slicno. Korak po korak.
Ove danas se osjecam nekako cudno, danas me uhvatila ta neka bolest koju osjecam vec par dana da me vreba... Grlo lagano nesto muci al najveci problem je taj osjecaj bolesti u glavi i tijelu (ne znam kako to opisati drugacije). Konstantan umor, random bolovi i glavobolja sto znaci i ne mogucnost fokusiranja. Jos danas moram i na sat gitare tako da mislim da NL10 danas ne dolazi u obzir, lagano NL4 da ubijem sate, da vidim dali sam opce sposoban igrati. Tomorow is a new day pa mogu natrag na NL10.
Sve stvari koje radim radim s razlogom, ne radim vise odluke iz razloga kao "pa zasto tiltas a nemas razloga, zakaj si sad izaso sa stola di je taj fish samo zato jer te natiltal kad te natkupil". Naravno ne desava mi se vise tilt u smislu da donkam stackove ali definitivno se zna desiti da se pocnu sirit rangevi i agresivnost samo jer hocemo sa tim fishem igrat, a zapravo izlazimo iz nase sigurnosne zone u kojoj smo nauceni igrat i nalazimo se u random spotovima koje ne znamo kako igrat. Ne igramo NL1000 da fish dode jednom tjedno pa moramo igrat, kakav god fish bio ako se ne osjecate ugodno na stolovima, ne osjecate da dobro igrate, nesto vas koci, tomorow is a new day, there will be a new fish. Ja sam to prvo radio , ali meni zapravo najbolje pase ovo sto i radim da si na kraju dana ako se zbilja osjecam da cu radit greske, a zelim igrat, spustim se za limit i sve je ok. Ultimativni cilj nije to, ali to je korak preko kojeg dolazim to svojeg cilja da mogu mentalno ojacati. Cinjenica je da sada nisam jak, inace nebi bio na mikrolimitima.
Sad sam se poceo raspisivat al eto moram igrat pa necu vise hehe Ukratko, jedna recenica koja je meni osobno barem puno pomogla je daizbjegavajte situacije u kojima ne znate sto radite zbog toga sto kad nesto ne znate onda se zapravo kockate, a kad se kockate donosite -EV odluke, a ne trebam vam objasnjavati sad sto se desi kada donosimo -EV odluke hehe
Ciljevi za slijedeci update kroz 7-10 dana:
- osigurat se i ustabilit na NL10
- i dalje svaki dan prije sessona proucit stvari koje su me mucile dan ranije u igri
- slijedeci tjedan odigrat 40h zbog osobnog challenge (bit ce malo teze zbog satova gitare al potrudit cu se da nadem negdje te extra sate)
- malo popraviti sleep schedule
GL na stolovima svima!