Tema: Veni, Vidi, Vici
Pozdrav svima!
Moje ime je Ivica, imam 26.g, zadnja 2 tjedna živim i radim u Dublinu, nadam se da ču i ostati što duže.
Šta reći o sebi...hm...ništa posebno....još. Nisam baš neki poker igrač, ali ću postati. Poker mi je od sada drugo radno mjesto, više nije hobi. Poker "profesionalno" igram zadnja 4 mjeseca, ali moje znanje i baš nije neki as iz rukava. Želim pobjeđivati, želim biti dio toga jer znam da se trud i znanje isplati, a ja ću dati sve od sebe da to ostvarim. Zato želim uspijeti, želim naučiti, želim dati sve od sebe. Zato sam i ovdje. Svi većinom znate tko je HansTheGreat, ja znam još bolje tko je on. Naime, odrasli smo skupa, dobri smo prijatelji i znam njegovu priču sa BPC, ali znam od samoga njega šta mi je ispričao i kako je sve počelo. Nisam nikada shvaćao toliko ozbiljno dok nismo imali nekoliko ozbiljnijih razgovora šta se tiče BPC i CFP. Nako svega toga inspirirao me sa svime, ne samo on već i svi ostali koji su uspješno završili CFP. Tako da sam se ja napokon odlučio prijaviti u CFP. Inače nikada nebi ni znao da tako nešto i postoji ali zahvaljujući njema sada znam. Trenutni cilj mi je (za sada) završiti CFP NL 6Max Micro, nadam se da ću to u određenom roku uspješno završiti i dokazati sebi da se može uspjeti! Nadam se da ću skoro imati još koji zanimljivi post za objaviti.
Svima Vama želim puno sreće, znanja i uspijeha u pokeru!