Kalinjo / Hans hvala na podršci. Znaći mi puno.
Pozdrav
Sretna Nova 2016 svima!!!
Prošlo je 3 tjedna od ulaska u program CFP, i konačno mogu reći da sam pohvatao sve stvari, što trebam raditi i kojim redoslijedom.
Otprilike to izgleda ovako:
- buđenje i priprema za zadaću/grind
- napraviti zadaću: proći određeni broj ruku kroz eq kalkulator (range/hand vs range/hand), proči kroz filtere za osnovne spotove pre/post flop play da vidim gdje i koliko radim greške. Pogledati i/ili pročitati materijal koji mi je dat na raspolaganje vezano uz metnalnu/tehničku stranu pokera...i vjerujte da sam se iznenadio koliko materijala ima za proći...a to su samo osnove
- postati handove ne forum, te priprema handova za coaching session koji prolazimo cca svaki drugi dan
- i nakon toga igra igra igra....
Dio programa je napraviti ciljeve i detaljan plan ostvarivanja tih ciljeva, što detaljniji plan veće su šanse za postići cilj... Svakao trebam paziti da ne idem previše u perfekciju (kako nebi upao u zamku perfekcije koja je najveći kamen spoticanja u postizanju ciljeva koliko god paradoksalno zvučalo, barem iz mog iskustva). Znači plan koji će biti dovoljno dobar...ne perfektan.
Primarni cilj: Dizati se u limitima (što prije moguće).
P: Gdje sam trenutno?
O: NL2
P: Što trebam napraviti za sljedeći limit (to move up)?
O:
1) Odigrati 100 000 ruku na trenutnom limitu (NL2), te imati pozitivan ili b/e rezultat.
2) Dići BR na 30 buy-in-a za sljedeći limit (NL5) = $150
P: U kojem vremenskom periodu ću to ostvariti?
O: Ako igram 8 sati/dan uz "table select", po 12-14 stolova (70 ruku/sat po 1 stolu), treba mi 14 dana + 1 dan odmora, recimo da je 16 dana razumno. Pošto sam odigrao 50k ruku (vidi sliku dolje) do sada na NL2 (21 dan), treba mi 8 dana da završim 100k ruku. BR već imam za sljedeći limit.
P: 12-14 stolova je zahtjevno kada si u procesu učenja i donošenja kvalitetnih odluka, kako češ se nositi s tim pritiskom?
O: Trenutno se osječam ok sa 8-10 stolova, tako da ću postepeno dodavati stolove u session-u (počeo sam sa 4 stola prije 21 dan). Ovisno kako se osječam/koncentracija postepeno ču dodavati stolove i mislim da ću s vremenom dostići 14 stolova, igrajući ABC igru. Takođe ču raditi pauze 5-10min svakih 1-1.5 sat, a nakon 3-4 session-a dužu pauzu od 30-45 minuta.
Dnevni ciljevi:
- priprema (zadaća, postanje handova, blog...) 1-2 sata
- igra 8h
- odmor/spavanje
Dnevna check lista:
- zadaća napravljena: da/ne
- sati za stolovima/igra: x sati
- broj ruku odigranih: xxxx
- razmišljanja o igri / ciljevima / ostalo što mogu prilagoditi i kako da big ostvario ciljeve
Tjedni ciljevi:
- analiza prethodnih 7 dana
- postanje na blog / rezultati
- prilagodba plana kako bi se prije/kvalitetnije dostigli ciljevi za sljedćih 7 dana
- sljedeći ciljevi/planovi (uzeti u obzir prethodno iskustvo)
Hvala i pozdrav do sljedečeg posta.