Kupio sam hand history tako da o dosta igrača imam puno info-a, mogu reći da su regovi dosta lošiji nego na starsu ili ipokeru, otprilike kao oni na microgamingu, samo što nisu toliko weak, već igraju puno više loose. Tipa prosjek stolova je preko 30%,a nerijetko iznad 40%.
Ja doslovno na nijednoj mreži nisam to vidio, stoga nemogu sakriti oduševljenje.
Ali da sve nebi bilo savršeno, maksimalan deposit je 2k dolara, i to je nakon što sam verificirao račun i to preko skrilla. Te oni nakon što od igraš po njima određeni broj ruku, ili određeno vrijeme, podignu limit. Ne znam koliko, niti oni znaju, i to je problem,barem meni jer sam htio prebaciti znatno više novca.
Ne razumijem Roba zašto si otišao tako brzo? Puno je bolja igra nego microgaming ili ipoker? MTT su isto bolji.
Dali možda zbog ovog što si rekao da PKR dolazi na microgaming? Te koliko očekuješ da bi to moglo poboljšati promet(o koliko broju igrača govorimo)? Jer ovo sad me ubija, tipa igrači dodju i sit outaju, ne možeš pokrenuti igru itd, užasno živcira i frustrira.
Zadnji popravljao MelloB (13-02-2016 18:16:56)