Re: NOVI Projekt: Pogledaj kako pretvaram 50$ u 10k$
Bok ljudi,
Evo mene kao zadnji da update-am svoji blog. Prije nego što krenem s time svima vama želio bih čestitati Novu 2016 Godinu i naravno poželjeti puno sreća i zdravlja.
E sada taj prosinac na šta je ličio? Generalno na jedno veliko ništa, što je kulminiralo naravno i drugim negativnim mjesecem. Razlog jednostavan, nešto lošiji run, igra preko k...a i loš volume aka blagdansko ''opuštanje''. Mislim dovoljno je da pogledam zadnjih 100k ruku. Nekad to radio mjesečno a sad mi treba 2 mjeseca 2 po 100h, a uz sve to tih 100k ruku je jedan od onih kad si +6,5k EV, a -2,5k zapravo u minusu(1 takav na 2 milion ruku). Trenutak što koji me inače uvijek motivira jer je veliki EV gap pa onda rokam normalno off table i volumen, ali eto zadnja 2 mjeseca su po pitanju profesionalnost ono dno dna. Umjesto da rasturim i shotam 200k granicu, ja se zadovoljio i gladio jaja. Čak neko vrijeme nije mi se dalo igrati nego sam osjećao obvezu, a to mi se onako gadi. Nije dobro, ali je upozorenje. Upozorenje da takav pristup ne prolazi.
E sad kako mi se to desilo?? Zapravo easy, jer sam svoje ciljeve više manje završio već prije i onda jbg nemam motivacije. A čim mi poker postane ''samo posao'' i rutina, eto meni loše rezultate. Jednostavno ne možeš ostvariti vrh rezultate bez predanosti i ljubavi prema tome.
No dobro, šta je tu je, a evo malo i slika:
2 Million Hands Graph:
TOTAL CHALLENGE: 306 409.25$(POSLJEDNJI UPDATE) - 2 642.75$(WINNINGS 16 DANA) + 5 110.44$(RakeBack) = 308 876.94$/ 500 000$
2015 Report
Predobra godina jednostavno u velikoj slici. Ipak tu je sveukupni profit od preko 150k$ čime sam ostvario svoj cilj od 1 000 000 HRK u 2015. Putovao sam stvarno svugdje po Europi, super se zabavio na sve moguće načine i napredovao u mnogim drugim aspektima. Pa šta bi čovjek mogao reći koju lošu? Hehehe, ja uvijek nađem nešto jer sam analitičan i samokritičan, tako da jbg ljudi....
Prije svega ostaje činjenica da sam easy s boljim pristupom mogao preći 200k granicu. Stvarno sad kad gledam da sam dao gasa zadnja 2 mjeseca siguran sam da izvukao, a kamoli da sam kroz cijelu godinu bio konstantniji. Ta brojka bila bi itekako premašena.
Druga stvar je zaključke koje uzimam iz ove godine te s njima započinjem 2016:
- Potrebna mi je rutina
Jednostavno svakakih nekoliko tjedana mjenjati državi i lokaciju ne utječe dobro na mene. Volim to,ali ne dostižem svoji maksimum.
- Moram uvijek postajati neka jača motivacija
Čim sam ostvario cilj i dostigao godišnji cilj od miljun HRK odmah je nestala
- Paziti više na zdravlje
Odvajati više privatno od poslovnog kao bolji odraz prema zdravoj kulturi i ponašanju
Sve zapravo vrlo jednostavne stvari, ali eto na mene su one zapravo najviše utjecale tokom godine, tako da valjda neke pouke moram izvući,a vama ostavljam graf:
Što očekivati od 2016?
Zapravo s moje strane ekstremno bumhuntanje. Uzor mi postaje po tom pitanju Yourdoom . Mislim 99.99% svog volumena ove godine odigrao sam na jednoj vama svima poznatoj stranci, pa sam igrao dosta reg battleo do NL400, ali mislim da nažalost u 2016 igrati samo na jednom siteu, nije max +EV odluka za mene. Dugo sam o tome razmišljao, ali jednostavno mislim da +10 networka, NL400+, strogi table selecting trebao donijeti najbolje rezultate. Već sam počeo s priprema i moram priznati da se primjeti trend ukidanja HH tako da očekujte ružnije i manje grafove več od ovog mjeseca. Jbt, ispada kod nekih da spremanje HH je ravno zločinu. Čak sve više mreža ne pokazuje karte na SD.
Druga ključna stvar za ovu godinu je korak prema mom osobno dugoročno cilju, a to je postati dobar ''all round igrač''. Vjerojatno će biti vrijeme za naučiti možda PLO ili MTT, ali ne isključujem ni druge formate. Svakako neki novi format igre moram dodati repertoaru jer ako dostignem ove godine da ispoliram igru da beatam sve od 400-2k NL da počnem raditi na nećem novom jer high stakesi me nikad nisu zanimali, a i ne vjerujem da je najisplatljivija stvar.
Tako da bi to bilo to. Mislim da sam dovoljno rekao. Sretno na stolovima i javim se početkom veljače. Pozz