Re: CFP NL2
NL25!!
Nisam postao niti jedan hand na forumu, ali sam radio HH svaki dan kad sam igrao, markao handove gdje sam bio u teskim spotovima i rijesio te spotove s coachevima.
Ovaj mjesec je krenuo lose, stop loss, pa drugi dan +5BI i onda opet neki minus, ali sam imao ticket za turnir od 11$ koji sam odigrao s jednim deckom koji igra turnire(on je bio za P/F fazu i ICM fazu, a ja sam vise bio za postflop), preflop nismo imali povecih problema, zavrsili smo 4/534 i zaradio sam za NL25.
Naucio sam neke stvari kod shotanja na visi limit, NL10 sam shotao 5 ili 6 puta, ne sjecam se(trebalo bi blog otpocetka procitati), nisam odustao tada iako sam u 5.mjesecu imao jako tesku fazu u kojoj sam bio pao sa NL10 jedno 5.put, pao 3 kolokvija, bez puno novaca nisam znao dali ostajem u Zg bez sigurnih 15k kuna koje bi na Zrcu zaradio i vidim sad da se isplatilo, bolje receno ja sam se naplatio.
Sigurno povecavam off table work iako je prosli tjedan bio dosta dobar po pitanju toga, imam puno toga za nauciti pogotovo sve population readove jer na bwinu nema HUD-a vec su statovi za cijeli player pool na limitu. Najveci minus su mi i dalje notesi, tocnije ne znam sto je to drugacije kod nekog da bi to shvatio i zapisao., i naravno nacin kako da to iskoristim, apdejtati cu blog s notesima, sigurno ce mi coachevi, hans i nivea opet nesto korisno reci tako da se i na tome treba poraditi
Cameron Couch isto puno pomaze, ima puno spotova u kojima se nalazim i znam automatski kako ih odigrat, imam jos par videa i onda krecem na system volume, moram povecati volumen jer zaista sve ispod 120 sati je mizerno.
11.mjesec je mjesec kolokvija, 3.godina je puno laksa nego 2.(iako sam ja sluzbeno 2.), predmeti su mi zanimljiviji, ali cu ih uciti samo da ih naucim, tocnije onoliko koliko mi je dovoljno da sam nesto naucio, ali i da prodjem ispit, alokacija vremena prvi put ide vise u poker nego u faks jer postati pro nista ne znaci AKO SE NE POCNEM PONASATI KAO DA ZELIM POSTATI PRO.
Slijede slike sessiona i grafa, sljedeci put PRVI PUTA UPDATE SA NO LIMIT HOLDEM 25
PS.crvena linija mi jako pada i doslovno ne mogu zaspati a da o tome ne razmisljam(ne svaku noc haha, ali par puta nisam zaspao bez da sam to analizirao), u cetvrtak imam data base review pa cu popraviti crvenu liniju, mora ici u visine, a ne u dubinu