Br. 1 označavaj igrace
2:08 – 86cc
tu bi radio x/r , btn vs bb (siri rangevi)
QQ hand vs UTG mi je ok fold, ali prvo provjeris koliko stolova igra, mozda je fish i onda bi call bio bolji
2:48 – AKss
tu ti je bolje da cekiras i pustis njega ako ima recimo 53s (pošto ce imati jako puno tih sranje ruku) da uhvati nesto na turnu jer board je takav da tesko moze imati bilo sta
3:59 je sqz , ne izolacija...izolaciju su imao sa AKss kad je btn limpao a ti ISO sa SB i tu je preporuka 5bb iso
4:51
nemos baciti na turnu odmah , jeste pot bet, ali je i limpao znaci fish je...fish tu moze imati 2p...znaci call turn i vidis na riveru sta ce da uradi , ako opet potuje mozes foldati
6:13
QTs je dovoljno dobar hand za call
7:39 - JJ
trojica su usla...do 0,30 je ok... pod br 1 ne mozes reci da je fish , po cemu si to skuzio ? niti da je agg jer imas 3 handa na njemu...kad dobijes x/r u mw potu najcesce je to jak hand...ne znam sta si ocekivao sa callom na flopu, jos si dobio dodatni eq OTT i onda foldas ? po meni je fold flop odmah
9:38 – 77
zasto betas za value ili blef ? mislim da kod objasnjavanja je najbolje reci betam jer zelim da dobijem value od tog i tog ili betam za bluff da mi folda to i to....pola pota ti isto calla na riveru
11:10 – AKo
tu je vec bolji bet , radio je CC na sb sto bi trebalo znaciti da ima uzi range...1/3 cbet
11:25 – K8cc
manji sizing 1/3 je ok...no brainer je fold, nemas nista
14:02 – 52ss
ne bih cb taj board, poslije je cisti spew
17:30 po čemu si zakljucio da je on fish samo zbog donka na turnu ? svi mi nekad donkamo , onda smo svi fishevi ?
18:50 - AJo
fold preflop
19:46 - 82ss
ovo je po Gordonovoj knjizi ? rejz svaki db znaci i ovaj je onda fish ?? kako si dosao do zakljucka da 95% slucajeva foldaju...radio si analizu neku ?
...pogledao do 20:00
napisem kasnije za ostale handove ako niko nista ne kaze za drugi dio
preporuka – spusti se na najnizi limit i skupi oko 100k ruku pa onda kreni s analizama...
Pogledaj svoj video ponovo i poslusaj sta kazes...zapisi na papir i procitaj ako treba 5x jer neka ti objasnjenja nemaju smisla...na proslom si videu rekao da je lik station i da je agresivan , znaci moze biti station ili agresivan nikako oboje
onaj hand sa splitom kad ste bili deep str8 na str8 , prvo kazes „on po meni ima set“ , par sekundi kasnije kazes „to sam i mislio da ima neki A8“ ???
Ja cu ostaviti tu komentar ako je greska neka neka roba pomjeri gdje treba...bolji igraci neka i mene isprave ako grijesim u ovim spotovima