milac napisao:a gle decki, ja se zajebavam malo, vidis da sam skuzio da imas AA i iskolao te s KQ
naravno da znate vise od mene i nema tu govora uopce, al mi nema smisla to minrejzanje. bobo, kazes da minrejzanje ima najbolje oddse za steal, sto je po meni bzvz. kaj, ak rejzas 4x on ce callat, a ak rejzas 2x folda. ili ak cbetas nakon min rejza on folda, a nakon 4x nece foldat. nesto malo kaj sam gledao videe, spominju taj minrejz u pogledu ak te blindovi 3betaju manje ces izgubit ili ce te oni manje 3betat pa ces imat bolje oddse za call
eto, nije da se pravim pametan il nes, sam kazem kak razmisljam
FWF je smislio ovakav princip koji je nemali broj Midstakes igraca prigrlio u 6maxu.
UTG raise 4x
HJ raise POT (3.5x)
CO raise 3x
BTN raise 2x
SB raise 4x
Ovo sam jako dugo koristio i moram reci da funkcionira jako dobro. PFR range ti je toliko dobro izbalansiran da ce ljudi redovito taj raise size koji varira protumaciti kao weak ili strong i uvijek biti u krivu.
Ovo naravno ne vrijedi bas za micro limite posto je premalen broj dobrih regulara na istima, ali bez obzira na tu cinjenicu, minraise sa buttona funkcionira. Blindovi rade gresku ako te callaju sa marginalnim handovima (koje ne bi callali da si recimo 4x-ao) posto su OOP i ti im sa doslovno 100% rangea uzimas blind po blind.
Pogledas li koliko ces blindova stealati po satu, vidjeti ces blagi porast svog winratea, a samim time i porast $$ u svom accountu. Da ne igram Rush trenutno nego obicni 6max, ovo je strategija koju bih koristio na 50NL+ limitima.
Pravi šubara lovac voli lov, žene i novac.
Roba, moderator ti je sramota.