Tema: 28 day challenge + twitch stream
Evo i mene s jednim projektom.
Odlučio sam se na njega iz više razloga. Glavni razlog je taj što igram u prosjeku oko 3h dnevno što je za jednog profesionalnog igrača vrlo malo. Ostali razlozi su jer sam skužio da u zadnje vrijeme ne igram A igru zbog konstantnog gledanja cashiera i nekog podsvjesnog pritiska znajući da ne igram puno pa svaki put kad sam u minusu radim marginalne callove (obično losing) ili forsiram agresiju (ovo mi se dešava i kad sam u plusu) jer ne želim dan završiti u minusu. Glavni problem tih playeva je što uopće ne promislim o rangevima i ostalim bitnim stvarima, nego klikam automatski. Mislim da kad ću igrati više sati dnevno, više neću to raditi jer znam da su mi cilj sati, a ne plus.
Cilj projekta je odigrati 48 tjedno!
Plan je odigrati 6 dana po 8 sati sa jednim danom odmora. Plan je prve dane u tjednu probati odigrati malo više kako ne bi pod kraj tjedna bio u zaostatku koji je onda puno teže nadoknaditi (znam od SNE projekta). Zato je 28 day challenge (originalno sam htio mjesec dana).
Da malo razbijem monotoniju, stremat ću vjerojatno 2 dana u tjednu na twitchu. Pratite temu ili twitch kanal za updejte o rasporedu stremanja.
Pretplatite se na twitch kanal: https://www.twitch.tv/hrpokerpro
Prvi stream će biti u utorak od 16-18h.
Ovdje ću dnevno stavljat grafove i možda najzanimljivije handove. Vjerojatno neću puno pisati, osim možda tjednog reporta.