Tema: Skrill-Neteller odbijaju gambling deposit
Pozz svima, je li imao neko ovaj problem? Skrill i Neteller mi odbijaju karticu, i koje su alternative za deposit na PokerStars? Thx
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Skrill-Neteller odbijaju gambling deposit
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozz svima, je li imao neko ovaj problem? Skrill i Neteller mi odbijaju karticu, i koje su alternative za deposit na PokerStars? Thx
Sa kojom karticom si pokušavao? Znam da Amex ne dopušta...
Visa Electron, ne dopusta mi deposit na gambling opciju.Iz Bih sam btw
Sa kojom karticom si pokušavao? Znam da Amex ne dopušta...
Mislim da su u BiH uveli neki zakon da ne mozes uplacivati na gambling stranice. Mozes isplatiti, ali uplatiti ne. Probaj naci nekoga da ti direktno senda na Pokerstars racun, a ti mu daj cash ili na bankovni.
Da u pravu si, zvao sam banku objasnili su mi. Ima neko sa foruma da mi moze pomoci? Ne treba mi veliki iznos, 20-etak dolara?
Mislim da su u BiH uveli neki zakon da ne mozes uplacivati na gambling stranice. Mozes isplatiti, ali uplatiti ne. Probaj naci nekoga da ti direktno senda na Pokerstars racun, a ti mu daj cash ili na bankovni.
Interaccount transfere ti mogu pomoci na Party Pokeru, isto ostalima, javi se mi na PM ako te zanima. GL!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora