Tema: ulaganja
Nedavno sam zavrtio spin od 100k i dobio ga. Prije toga life bankroll mi je bia oko 8k sad je oko 115k. Igram husngs . Treba mi prijedlog sto da ulozim novce? Trenera? Training stranicu? Software? Mozda neki prijedlog van pokera?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nedavno sam zavrtio spin od 100k i dobio ga. Prije toga life bankroll mi je bia oko 8k sad je oko 115k. Igram husngs . Treba mi prijedlog sto da ulozim novce? Trenera? Training stranicu? Software? Mozda neki prijedlog van pokera?
Nemam konstruktivan odgovor, ali mozes li reci na koliko $ ti je odvrtio 100K spin and go?
Daj malo vise detalja, na kojoj stranici si dobio?? inace takvi dobici budu na Pokernews ili Pokerstrategy, stavi printscreen ili neki drugi dokaz da znamo nisi jos jedan u nizu trolova
pozdrav od 100$ je bia spin i to na mobitelu, print screen ocu stavit od bankrolla jer nemam na pk4?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora