Tema: Sve će biti u redu, opusti se i uživaj .....
Lijep pozdrav ekipa!
Ovaj blog će biti namijenjen kako bi pratio napredak nekih projekata koje sam započeo.
Prvi projekat će biti vezan uz poker, naravno, gdje ću nastojati što više igrati ali i učiti kako bi konstantno napredovao odnosno, kako sad stvari stoje, održao se u ovoj igri koja mi ne da mira već desetljeće. Igram rekreativno skoro desetak godina, najveći limit mi je NL25 koji trenutno igram na Unibetu a nedavno igrao NL25z na starsima. Što se igara tiče, glavna igra je cash (regular na Unibetu a Zoom i Rush na Pokerstars odnosno GG), ali ponekad ubacim i koji turnir, da se razbije monotonija.
Unibet je glavna platforma gdje imam i najveći BR, oko €1000 tako da nekako komotno igram na NL25 1-2 stola, zavisno od prometa. Ukoliko izgubim nekoliko BI odem na manji nivo čisto radi vraćanja samopouzdanja, a ponešto i BR. Osim casha igram i koji turnir, rijetko plaćam ulaze jer najviše trošim ulaznice koje dobijem na nagrada za misije. Igrajući misije, koji je kao neki rakeback, igram i Hexa, SNG pa čak i PLO, naravno sve najmanji mogući ulozi. Mogu reći da mi nekako ide jer sam od uloženih €50 došao do ovdje gdje sam sada. Ali moram priznati da je većina BR-a došla od turnirskih zarada a ne od casha tako da možda bi trebao razmisliti o prebacivanju na turnire.
Na Starsima je takav roller coaster da bi trebalo par stranica napisati. Ugl, počeo sam sa FR stolovima, izgradio pristojan BR gdje sam također došao do NL25. Prebacio se na 6max pa na zoom pa sam sada na cca $40 BR. Moram priznati da sam zadnjih godinu dana isprobavao agresivan BR igrajući Zoom koji ne bi nikome preporučio jer sada trenutno igram NL2z. Ali malo pomalo, penjem se i tim ljestvama do nekih boljih vremena.
Na GG sam isto izgradio BR od nekih $100 krenuvši praktički od 0, imao sam možda $0.30. Igrajući dnevne besplatne misije došao sam ovog BR gdje me i tu popratila sreća jer je većina došla od nekih nagrada. Ne sjećam se više kojih, nešto za Bad beat i neki flip, ne znam što je točno bilo.
Eto toliko od mene, nisam baš neki igrač, pogotovo ne pobjednički jer ako se fokusiram na cash a najviše novaca osvojio na turnirima i nagradama, sve govori o meni.
Inače, poker gledam rekreativno kao dodatni izvor zarade, zasad i ne baš neke, jer sam stalno zaposlen i imam vremena igrati tek 2-3h dnevno. Još 1h/dnevno mogu izdvojiti za učenje što je zasigurno malo u odnosu na druge igrače. Ali igram jer volim ovu igru.
Drugi projekat će biti, kao i većini koji dođu u neke godine kao ja (43 ATM), je skidanje kila ali i jačanje muskulature. Pogotovo na nogama jer nakon par operacija koljena došao sam u situaciju da mi je doktor prepisao vježbanje i fitness. Osim fitnessa biti će nešto i plivanja tako da očekujemo neke dobre rezultate. Trenutno sam na 96kg, cilj je prvo doći do 90kg a idealno na nekih 85kg s obzirom na visinu. Naravno, prioritet je i jačanje muskulature odnosno dobrano promijeniti postotak masti i mišića.
Eto toliko zasada, ova 2 glavna projekta imati će i neke manje podciljeve ali o tome nešto kasnije. Također ću u svrhu učenja stavljati neke ruke pa slobodno komentirajte što radim a što ne radim dobro. Pokušati ću staviti i neke grafove, statistike da se bolje sagleda situacija.
Do idućeg javljanja, sretno na stolovima ali i izvan njih.