Tema: NL50 HU
Nakon move upanja i downswinga na 6maxu odlučio sam probati HU i nekak mislim da ću promijeniti svoj main game..
Zadnji popravljao gmiko (17-02-2010 15:07:18)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nakon move upanja i downswinga na 6maxu odlučio sam probati HU i nekak mislim da ću promijeniti svoj main game..
Zadnji popravljao gmiko (17-02-2010 15:07:18)
lijepo je vidjeti ovakav graf bez vecih swingova...
Jesi ovih 17k handova igra sve na nl50 HU ? I ako da, mozes rec koliko ti je tribalo vremena/sessiona ..
Jesi ovih 17k handova igra sve na nl50 HU ? I ako da, mozes rec koliko ti je tribalo vremena/sessiona ..
Igram 8 stolova, cca 1k handova po satu i sessioni su mi po 2-3 sata recimo. Ovaj graf je u neka 4 dana, sve NL50.
jesi gledal kakav video vezan za HU? ja gledam na cardrunnersima i fkt pomaže
Svaka čast, to je strasan rezultat, barem mi izgleda ogromno, jer 8 stolova HU, nikako mi neide u glavu kako mozes pratit svakog protivnika, ja obozavam hu, al cim igram dva stola nemogu se skoncetrirat dovoljno na svakog posebno, nemogu ga ownat kako bi inace, da znam svaki njegov betting patern i slicno, pa sam sokiran kad si reka 8 stolova ..
To vjerojatno igras sa istim protivnikom na vise stolova ?
jesi gledal kakav video vezan za HU? ja gledam na cardrunnersima i fkt pomaže
Gledal sam ovak usput više iz zabave CTS-a i ekipu, za low stakese ne, ali budem. Sigurno pomaže.
8 HU stolova???
Kako uspjevas to?
Pa to je manje handova po satu nego 24 stola 6max.. nije uopće problem.
Svaka čast, to je strasan rezultat, barem mi izgleda ogromno, jer 8 stolova HU, nikako mi neide u glavu kako mozes pratit svakog protivnika, ja obozavam hu, al cim igram dva stola nemogu se skoncetrirat dovoljno na svakog posebno, nemogu ga ownat kako bi inace, da znam svaki njegov betting patern i slicno, pa sam sokiran kad si reka 8 stolova ..
To vjerojatno igras sa istim protivnikom na vise stolova ?
Tu i tamo mi se sjedne jedan na više stolova ali uglavnom ne. I nije uvijek svih 8 stolova popunjeno.
Kokac8 napisao:jesi gledal kakav video vezan za HU? ja gledam na cardrunnersima i fkt pomaže
Gledal sam ovak usput više iz zabave CTS-a i ekipu, za low stakese ne, ali budem. Sigurno pomaže.
Pa mislim da je ok pogledat za low stakese, pa vidiš kako igrat protiv fisheva...
E jel koristiš HEM? Ako da, koje statse imaš postavljene na HUD-u ?
E jel koristiš HEM? Ako da, koje statse imaš postavljene na HUD-u ?
note/ime/broj ruku/broj stolova
vpip/pfr/af/flop cr/donk bet
3bet/f3bet/ats/fold to steal/bet turn OOP vs missed cb
cb/fcb/tb/ftb/4bet range
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora