Re: croman19 vs roba69 (fakker11) challenge
Mozda ti nisi nesto kuzio ali ne mozes mjeriti sng i cash po broju ruku,mora se naci nekakvo drugo mjerilo
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » croman19 vs roba69 (fakker11) challenge
Mozda ti nisi nesto kuzio ali ne mozes mjeriti sng i cash po broju ruku,mora se naci nekakvo drugo mjerilo
mozemo neki reality slozit iz toga ))
2m20hu - 2months 20headups
aj predloži ti onda nešto.
Pa da, a u cashu se ne povecavaju blindovi i zato 500 ruku.
Aha sorry nisam skuzio, ja sam skuzio da mislis da se sng igra 500 ruku a ne 1 sng pa 500 ruku cash...
ovo ce zvucati glupo ali mozda mozemo igrati hu cash i tko prvi uzme drugom buy in to zovemo 1 session i tako igramo 20 sessiona hahah
Moj uvjet:
tražim da se igra po ovakvom formatu
4 snga, pa 20% ruku casha, pa 4 snga, pa 20% ruku casha itd.10k ruku casha ćemo igrati?
Slažem se da je ovo najbolji format.
4 SNG-a pa 2,000 ruku casha x 5 (ukupno 20 SNG-a i 10,000 ruku casha)
Pa koliko traje, traje. Vjerojatno cca tjedan dana.
Za odigrat 500 hendova ce trebat 2-2 i pol sata zar ne?
Za odigrat 500 hendova ce trebat 2-2 i pol sata zar ne?
Da, tu negdje..
Ovo će bit zanimljivo pratit!!!
Kakav 2m2mm reality , ovo je bolje...:D
kakvi su oddovi da ulozim nesto???Ko prima i isplacuje side betove???
Mogu bit ja recimo bookie, a oddsi.. pa nebih dao nikome prednost, mislim da obojica imaju podjednake šanse!
Ukoliko hocete money sidebetove, mozemo napravit da uplatite na moj ŽR na pbz-u napisete ime/prezime i na koga stavljate novac.
Ukoliko ste za, mozemo stavit lock za uplate pon 00:00?
ovo ce zvucati glupo ali mozda mozemo igrati hu cash i tko prvi uzme drugom buy in to zovemo 1 session i tako igramo 20 sessiona hahah
Ne, tako se ne igra cash.
Mogu bit ja recimo bookie, a oddsi.. pa nebih dao nikome prednost, mislim da obojica imaju podjednake šanse!
Ukoliko hocete money sidebetove, mozemo napravit da uplatite na moj ŽR na pbz-u napisete ime/prezime i na koga stavljate novac.
Ukoliko ste za, mozemo stavit lock za uplate pon 00:00?
Ne mogu imat podjednake šanse ako je croman19 najbolji igrač.
Jel nudi tko 2:1?
btw jedna vazna stvar, stavite auto top up uvjet za cash
i niste odredili dal igrate turno hu sng ili normal speed
btw jedna vazna stvar, stavite auto top up uvjet za cash
Naravno, ja sam mislio da se to podrazumjeva.
Čekamo croman-a da se javi za challange...
Sretno obojici na challengu, nek bolji pobjedi
javite ime stola da možemo gledati
Sad idem igrati jedan nogometni turnir sa ekipom a posto je nedjelja moram igrati par ovih vecih mtt-a navecer.Sutra mozemo poceti oko 13:00 ako tebi odgovara.
Mene zanima koliki su oddovi ovdje,ja bi odigrao jedan side bet sa tobom roba.realna prednost je 3-1 za tebe,1.5k na mojih 500.Jel prihvacas?
ako si ti najbolji kak su onda oddovi 3-1 za robu?
Prihvačam 2-1, ali tek kad dogovorimo uvjete challenga. Kolko sng-a se igra i kolko ruku casha, te kako se nakraju zbrajaju cash + sng.
zanima me, jer ja se uvjek vodim logikom, a logika mi govori da ak si ti najbolji da si ti favorit
Zadnji popravljao Rodman (27-09-2009 19:56:17)