Re: SNG Heeb by Adzivu @ Stars
vidjam te vec dvije noci da se shortstackas na NL25 , kaj to znaci da prelazis na cash polako?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » SNG Heeb by Adzivu @ Stars
vidjam te vec dvije noci da se shortstackas na NL25 , kaj to znaci da prelazis na cash polako?
shorstackam malo dok je promocija ova ako me slucajno pogodi milestone i igram mozda sat vremena dnevno jer moram ispite rijesit sljedeci tjedan.
A na SSS se ne planiram u potpunosti jos prebacit. kad rijesim te ispite i jos malo procitam o SSS onda cu vidit. Za to vrijeme cu igrat SNG
A na SSS se ne planiram u potpunosti jos prebacit. kad rijesim te ispite i jos malo procitam o SSS onda cu vidit. Za to vrijeme cu igrat SNG
ja sam igrao SSS kad sam krenuo igrat poker pa sve dok nisam izgradio bankroll, moj ti je savjet ak imas bankroll da se spustis na NL10 i igras deep , zato jer je profitabilniji od SS-a , nemoras mijenjat stolove cesto i naucit ces se bolje igrat, jer kad igras SSS tvoja igra je vecinom bazirana na pre flop i flop (tad vec zguras) , rijetko kad imas priliku napraviti neki manevar na turnu ili riveru
Ali ako dobro igra sng, to ce mu pomoc puno u sss, jer ima puno slicnosti..
Zadnji popravljao Tilt (20-02-2010 02:08:23)
SSS sucks ass, to nije poker. U raju sigurno nema shortyja.
to je bio samo testni period, da vidim jesam zaboravio elemente SSS ili ne. Vidio sam da nisam ida se bonus lakse cisti igranjem casha
vracam se ja SNG nakom SM-a i ispita, a do tad pauza.
Veceras odigrana 2 manja turnira od $10, nista zarade
SSS sucks ass, to nije poker. U raju sigurno nema shortyja.
+1
Kolika je razlika izmedu noramlnog SNG sa 10 ljudi i ovoih sa 27 i 45?
Nakon SM-a BR stoji na $1165
GmC, neznam kakvi su ovi od 10 i 27 jer ih nikad nisam igro. Samo ove od 45 igram.
Jel koristis SnG wizard?
nisam nigdje vidio da si to napisao
Kako je "zanmljivo" kad faks stisne.
Morao sam prekinut stejk jer jednostavno nisam uspio apsolutno nista odigrat.
GmC, da imam wiza i koristio sam ga. Kad uđeš u štos i skuzis sve mogucnosti jako pomaze.
P.S. Nadam se da cu uhvatit makar toliko vremena u slijedecih par dana da prokomentiram video od koste-a kojeg sam obecao odavno
.
Zadnji popravljao spike_2 (10-06-2018 22:53:53)
koji ti je nick na starsu??
mozda smo igrali vec par puta iste
.
Zadnji popravljao spike_2 (10-06-2018 22:54:03)