Re: Fali mi akcije
Croman, kad zavrsis ovaj challenge sa hedejkom, javi se da bacimo ti i ja jedan.
Roba, moderator ti je sramota.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Croman, kad zavrsis ovaj challenge sa hedejkom, javi se da bacimo ti i ja jedan.
Koji su uvjeti challenga,ako mi se svida mozemo poceti odmah.
boboman napisao:Croman, kad zavrsis ovaj challenge sa hedejkom, javi se da bacimo ti i ja jedan.
Koji su uvjeti challenga,ako mi se svida mozemo poceti odmah.
e ovo bi moglo biti zanimljivo
oce ko igrat samnom 4-8 stolova?
vidim da se javilo pravo cudo ljudi za igrat protiv puske
Evo jedan sweet hand
Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 577084
The Official DeucesCracked.com Hand History ConverterBTN/SB: $174.65
Hero (BB): $263.65Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 4 A
BTN/SB raises to $3, Hero raises to $11, BTN/SB calls $8Flop: ($22.00) J 8 3 (2 players)
Hero bets $15.00, BTN/SB calls $15Turn: ($52.00) 4 (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $31.00, Hero calls $31River: ($114.00) 2 (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $117.65, Hero calls $117.65Final Pot: $349.30
BTN/SB shows T Q
Hero shows 4 A
Hero wins $348.80
(Rake: $0.50)
ajde mi molim te objasni svoj thought process u ovom handu? et posto je sweet pa me zanima
-puska, jesi za 100/200nl 2/3 stola? cisto da mi vidim u kakvom mi je stanju mozak.. vise 4fun
ajde mi molim te objasni svoj thought process u ovom handu? et posto je sweet pa me zanima
-puska, jesi za 100/200nl 2/3 stola? cisto da mi vidim u kakvom mi je stanju mozak.. vise 4fun
A ajde onda i ti pojasni svoj, posebice ovaj call na riveru... zbilja si mislio da ima slabiji kicker bez ijednog para? Eto, čisto me zanima jer nisam gledao sesiju pa ne znam što se prije dešavalo
pogledaj bolje hand, nije on taj koji je callao
btw ja nisam bas puno gledao, ali ovi tvoji overbet shoveovi na riveru su uvijek bili pure bluff
al kao sto kazem, gledao sam mozda 10% onog sto ste igrali pa je mozda samo tako izgledalo jer si uvijek dobio call u krivom trenutku
butko, da tako je ispalo jer sam uvijek dobio call kad je bio blef, a fold kad je bilo za value
u biti zelim reci da sam izbalansiro line, ali callan sam svaki put kad je bio blef, u biti ne svaki put, al 90%. variance valjda
btw nisam dobro sizo turn, ovo je trebao biti psb shove, al ocito da je bilo svejedno
Zadnji popravljao hEadAche (09-03-2010 14:58:18)
pogledaj bolje hand, nije on taj koji je callao
btw ja nisam bas puno gledao, ali ovi tvoji overbet shoveovi na riveru su uvijek bili pure bluff
al kao sto kazem, gledao sam mozda 10% onog sto ste igrali pa je mozda samo tako izgledalo jer si uvijek dobio call u krivom trenutku
Taj post je dosta out of line,malo razmisli prije nego sto postas.
joj uzbudjujes se bezveze, istu stvar sam mu mogao poslati i na private da sam stvarno mislio kako mu je to leak i kako mu na to treba ukazati
covjek razmislja nekoliko levela iznad mene kad je heads up u pitanju tako da se stvarno ne moras brinuti zbog mojih postova jer nijedan od njih nije savjet koji ce mu imalo koristiti
joj uzbudjujes se bezveze, istu stvar sam mu mogao poslati i na private da sam stvarno mislio kako mu je to leak i kako mu na to treba ukazati
covjek razmislja nekoliko levela iznad mene kad je heads up u pitanju tako da se stvarno ne moras brinuti zbog mojih postova jer nijedan od njih nije savjet koji ce mu imalo koristiti
Nema to veze,stvar je u tome da on mozda nije skuzio kako ja razmisljam a ovaj post mu mozda to pomogne i onda promjeni stil ili neki play ili bilo sta.
Zapravo ovo mu moze puno pomoci.
Nije kao da si mu rekao nemoj rejzati 3 nego 4 preflop.Ovo je dosta vazan aspekt igre.
Zadnji popravljao croman19 (09-03-2010 15:28:35)
dobro, imas point (iako svejedno stojim kod toga da je covjek to bez sumnje znao i sam)
primi moje isprike, nece se ponoviti
dobro, imas point (iako svejedno stojim kod toga da je covjek to bez sumnje znao i sam)
primi moje isprike, nece se ponoviti
Ma ok,ne ljutim se ja.
ma neda mi se 2-3 stola. ak oces 4 to moze
hEadAche napisao:-puska, jesi za 100/200nl 2/3 stola? cisto da mi vidim u kakvom mi je stanju mozak.. vise 4fun
ma neda mi se 2-3 stola. ak oces 4 to moze
ma pocnem se blesirat kad igram vise od 3, postanem buttonclickingmaschine XD
ak budes htjeo ovo, cimni pm tu
oce ko side bet, ja na headachea za 200$ trazim 1.5:1 zbog toga sto je croman u prednosti.
Znaci ako headache dobije ja dobijam 300, a ako croman dajem 200. Ima zainteresiranih ?
EDIT: ovo vrijedi ako nisu igrali nesto, a da nisu stavili ovde.
Zadnji popravljao chillin (10-03-2010 00:21:37)
lol, ovo je bilo brzo. Aj neka. Javicu ti se sad na PM. (nikad prije nisam ovo radio)
evo, pao je dogovor, dubai je trazio 500$ stim da mi daje 2:1, prihvatio sam iako mi je 500$ velika cjena .
Razmjenismo podatke da nebude zajeba i to je to, headache good luck
Ne znam jel znate al ja sam oko 1k u plusu,ovdje to ne pise pa mozda ne znate.