Re: croman19 vs roba69 (fakker11) challenge
Ne mogu vjerovati kako sam glupo i lose odigrao one sng,a i tvoj stil mi nikako ne pase.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » croman19 vs roba69 (fakker11) challenge
Ne mogu vjerovati kako sam glupo i lose odigrao one sng,a i tvoj stil mi nikako ne pase.
Nastavljate još danas ili je to to za danas?
Meni je svejedno, ali mislim da cromanu nije.
Meni je svejedno, ali mislim da cromanu nije.
a i tvoj stil mi nikako ne pase.
ti kao najbolji igrac s ovim quotanim ne bi trebao imat ni najmanjeg problema.
tvoj stil mi nikako ne pase.
To se ne zove "stil" nego "znanje"
Jos malo,nekih pola sata
Kog se čeka? ja sam nestrpljiv...
Ajd sjeo sam opet za cash table,naidi.
Evo, zavrsio i drugi dan challenga.
Na cashu sam bio +5$, a sng-ove sam sve dobio.
@croman19
4x80 mi moras prebaciti, a to je 320$.
I za kraj, stanje challenga je 325+107= $432
Prvi put u zivotu da sam opsovao Boga
Evo, zavrsio i drugi dan challenga.
Na cashu sam bio +5$, a sng-ove sam sve dobio.
@croman19
4x80 mi moras prebaciti, a to je 320$.I za kraj, stanje challenga je 325+107= $432
Ispravak netočnog navoda.
Na sngovima sam dobio $400, a ne $320. $320 je bila razlika koju je croman morao prebaciti jer smo igrali sngove za $20.
To znači da je ukupno stanje 405+107=$513
Danas -327 cash.
i 3-1 u sng-ovima za cromana.
Što je sveukupno -527 za danas.
Ukupan score challenga je: +14 za cromana.
697-513 - 184 i trebas prebaciti 320?
@croman19
Kad nađeš vremena odigrat ćemo do kraja challenge jer te više nemogu slušati.
Prebacio sam ti 160 jer je bilo 3-1 u sng-ovima za tebe. Računaj.
Joj jest i ti znas glumiti,cuj nadi vremena da odigramo challenge kao da ja odugovlacim ili nesto,pa igramo svaki dan jebote.Nazalost nisam ja cijeli dan kuci kao ti,ja idem u skolu i polazem sada tako da nemam vremena stalno.Smiri se i opusti se.Bit ce vremena za sve
Ok ok.
Danas sam ustao i niti se umio nisam i išao sam igrati. Ne kažem da sam zbog toga izgubio tolko, ali mislim da bi sigurno manje da je situacija bila normalna.
Više se neću ja prilgođavati tebi, nego kad ćemo obojica imati vremena ćemo igrati.
I jesam ja sta rekao? Pa u ponedjeljak smo igrali u 13.50,ja sam spavao taj dan 5 sati,u 7 sam isao u skolu,vratio se sav pospan i umoran ali sam igrao.Ali ja to nisam tada rekao jer meni ne treaju isprike kao tebi,znamo mi sta ti mislis.Jucer je bilo kako je trebalo da bude i on je otisao plus 400 a danas je izgubio 500 jer je bio umoran i pospan i jer je croman imao puno srece a nikako zato sto je mozda croman razvalio