Re: croman19 vs roba69 (fakker11) challenge
Ukupno je +509 za cromana.
Još 4 sng-a i 2560 ruku casha.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » croman19 vs roba69 (fakker11) challenge
Ukupno je +509 za cromana.
Još 4 sng-a i 2560 ruku casha.
uuuu jos vi imate dosta za igrati
Svasta,bio covjek unutra 20 min i nije nista mogao javiti,sad se samo iskljuci.
3-1 u sng-ovima za cromana i +12$ za cromana na cashu.
Još 2400 ruku casha se igra.
Zbog velike razlike u igri od početka prema kraju challenga zahtjevam da se dalje challenge igra sa live streamom na netu.
Objasni ti meni sta je to,ne kuzim?
Ne vidim razliku,mozemo nastaviti igrati po 500 ruku kao do sada.
Web kameru staviš da te snima i igraš.
hahahahahah ajd mi reci jedan dobar razlog za to
Zato jer ne vjerujem da ti igraš... I tak se to radi, da nebude nekakve prevare.
cuj ti velike razlike,pa do sada sam te razvalio u sve i jednom cash sessionu,jedino sto si me ti razvalio je bilo sng 4-0 kad si pogodio sve i jedan flip i sad je kao velika razlika u igri.Koji si ti luzer kad na ovakav nacin hoces omalovazavati nekoga
Koji smijesan lik,sramota ga sto ga razvaljuje amater koji igra poker 1 i pol godinu pa sad trazi isprike
dobro imas li msn? Ne zelim da to bude javno,samo ti i ja mozemo vidjeti jedno drugog preko kamere
Lol. Znao sam da će biti takva reakcija.
Samo mi ti reci kak da ja znam da s one strane igraš ti, a ne neki drugi igrač?
dobro imas li msn? Ne zelim da to bude javno,samo ti i ja mozemo vidjeti jedno drugog preko kamere
Dobro, može i tako. Naravno da ne mora biti javno.
Onda hocu da i ti imas kameru,ne samo ja.
Jao lika,pa nisam tolika supcina da bi varao za 1k a ionako ne igram ovaj challenge zbog novca
ok posalji mi msn na private ili ovdje,kako god zelis
Jao lika,pa nisam tolika supcina da bi varao za 1k a ionako ne igram ovaj challenge zbog novca
Ok, igrat ćemo s kamerama pa će sve biti ok.