Tema: full tilt MTT
nije puno,ali covijeka veseli.prvi osvojeni turnir..Hvala robi na money transferu
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
nije puno,ali covijeka veseli.prvi osvojeni turnir..Hvala robi na money transferu
lijep početak, bravo!
Kaj nije puno, daj pitaj nekog da ti da 17$ danas!
Čestitke i samo naprije
hvala..da nije pokerpro-a nebi tamo ni dospio
pretpostavljam studiras marketing
lol.ne..tocnije da nije bilo robinog money transfera nebi bilo ni moneya na full tiltu
Da ne otvaram novi topic, "posudit" ću ovaj - upalio sam turnir čisto jer sam ispitivao i tražio bugove na hrvatskoj verziji, većinu bio shortstack i kroz tri rke kad nas je bilo oko 16 postajem chipleader - tek kad samo ostali tri set preko seta bacio me na drugo mjesto i na heads upu AJ - 33 --> flop 3 x A, check-check, turn čini mi se pet, ja 60% pota, bio commited i na njegov All-in morao callati i to je to - očekivao sam asa, samo je bilo pitanje dal je jači ili ne
Ali, ako ništa drugo konačno smo krenuli prema skupljat banku za MiniFTOPS
čestitke , btw ako su vec isli prevodit na hrvatski mogli su prevesti i sve
nakon 4 mjesta u cetvrtak mislio sam da ce danas bolji biti plasman na final tableu. sve usvemu zadovoljan sam plasamanom.nadam se da cu uspjeti prebaciti to 4 mjesto
http://img534.imageshack.us/i/turnir3.jpg/
http://img191.imageshack.us/i/statistikag.jpg/
sve u svemu bankroll raste..za sada u plusu 15$
567 igrača od kojih oko 200 nije igralo (pošto je to freeroll na koji si automatski regan ako si se preko njih registrirao na FTP)
Rezultat - 6. mjesto, mislim da 15 dolara.
Iako nije ništa posebno drago mi je što sam još jednom dobio priliku igrati s više žetona - nadam se da ću na skorašnjem Mini FTOPS-u to znati iskoristiti
Zadnja ruka, TPTK (A-T) vs. QQ - šteta, ali ništa posebno
prokletstvo 4 mjesta se nastavlja . nakon danasnja 2 final tablea sa 8 i 7 mjestom, na zadnjem final tableu zavrsio sam 4...
Uspio napokon prebaciti 4 mjesto..hrpa bad beatova u zadnje vrijeme.tako da mi je ovo bilo i vise nego zadovoljavajuce
nakon par odigranih stt- ova, krenuo sam igrati 27 men MTT..Nakon par turnira,napokon ubrao dobar rezultat
nakon par odigranih stt- ova, krenuo sam igrati 27 men MTT..Nakon par turnira,napokon ubrao dobar rezultat
Čestitke kolega - jedina preporuka bi bila da se prebaciš na 45-man zato jer field nije puno veći, a rake je dvostruko manji - ako puno igraš s vremenom se skupi
hvala.. Igram inace i 45 men,ovisno o tome koliko vremena imam. Da,nazalost rake je veci na 27, ali mi se svidja sto nema pauze,pa brzo ide.hehe.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora