Tema: Sta da narucim
Sta bi vi narucili sa FPP sa starsa, Nintendo Wii,Playstation 3 ili Samsung 22" LCD monitor?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Sta bi vi narucili sa FPP sa starsa, Nintendo Wii,Playstation 3 ili Samsung 22" LCD monitor?
Cash bonus
Ako ga nemaš, naravno, PS3 je najvrijedniji od navedenog.
monitor,al veci ak imaju jer 22" je premalo ili playstation 3
Zadnji popravljao Mrrrcina (02-10-2009 20:07:59)
Cudno ali mene najvise privlaci Nintendo wii,to mi se cini kao nesto sasvim novo u tehnologiji i bas me impresionira
ja danas sutra narucujem PS3 slim.. wii je isto zabavan, pogotovo sto se multiplayera tice..
da vec sam par puta i nikad nisam imao problema.. posiljka mi uvijek dosla za tocno 30 dana
Naručivao sam sitnice, elektroniku ne.
Jednom sam kupio monitor u HR, poslao im račun i dobio $ za FPP-e.
Wii je jako zanimljiv i zabavan u početku ali meni osobno je brzo dosadio.
E kad bi porsche cayman usao u taj izbor nebi se tesko bilo odluciti hehe
E kad bi porsche cayman usao u taj izbor nebi se tesko bilo odluciti hehe
QFT
Jednom sam kupio monitor u HR, poslao im račun i dobio $ za FPP-e.Wii je jako zanimljiv i zabavan u početku ali meni osobno je brzo dosadio.
+1
wii je crap u single playeru
wii je zakon u multiplayeru. ali moras bit tocno dovoljno pijan, ni pre malo ni previse. ako si taman onda je supermega zabavno, ako si previse onda te neka random mala koju sam u 6 ujutro doveo doma pobijedi u golfu
ako si previse onda te neka random mala koju sam u 6 ujutro doveo doma pobijedi u golfu
priznaj da si joj namjerno pustio u golfu
wii je zakon u multiplayeru. ali moras bit tocno dovoljno pijan, ni pre malo ni previse. ako si taman onda je supermega zabavno, ako si previse onda te neka random mala koju sam u 6 ujutro doveo doma pobijedi u golfu
kaj si ju pobral na spiku alo mala idemo do mene da bacis ruku na joystick od mojeg wiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Problem je bio ocito u tome da si postavio prenisku okladu. Nije ti ocito bilo u interesu pobjedit je. jelda?
lol
Jednom sam kupio monitor u HR, poslao im račun i dobio $ za FPP-e.Wii je jako zanimljiv i zabavan u početku ali meni osobno je brzo dosadio.
Da li se naplaćuje poštarina kod robe? Kako se može zamijeniti FFP za dolare,imam ih i na full tiltu i pokerstarsu..
hvala
Ne naplačuje se poštarina, svi troškovi su njihovi. PS ima bržu dostavu barem sam ja prije dobio nego robu od FT.
Bodovi se mijenjaju za bonuse na PS, a za Tilt nisam vidio - vjerojatno jer daju rakeback pa nema mjenjanja bodova za bonuse
Ne naplačuje se poštarina, svi troškovi su njihovi. PS ima bržu dostavu barem sam ja prije dobio nego robu od FT.
Bodovi se mijenjaju za bonuse na PS, a za Tilt nisam vidio - vjerojatno jer daju rakeback pa nema mjenjanja bodova za bonuse
A još malo pomoći,kako da to napravim na starsu?
Fala puno
Odi u VIP store i odaberi ovisno o tvom statusu i bodovnom stanju:
Oslobodi se muka i nemoj ništa naručit
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora